Εκρήξεις και πυροβολισμοί σε σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη - Τουλάχιστον 16 τραυματίες

Εκρήξεις και πυροβολισμοί σε σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη - Τουλάχιστον 16 τραυματίες

Αναζητείται άνδρας που φορούσε πορτοκαλί γιλέκο και αντιασφυξιογόνα μάσκα - Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πολλαπλές εκρήξεις - Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 08:30 το πρωί, σε ώρα αιχμής για την Νέα Υόρκη

metro-ny-arthro
Συναγερμός έχει σημάνει στο σταθμό του μετρό 36th Street στην περιοχή Sunset Park στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης μετά από αναφορές για πυροβολισμούς και εκρήξεις. 




Κλείσιμο



Seven People Shot at Train Station, Undetonated Devices Located @CitizenApp

36 St Station (D) (N) (R) 8:30:30 AM EDT


Σύμφωνα με την  πυροσβεστική υπηρεσία  τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί κάποιοι από αυτούς, οι 8 σύμφωνα  με την αστυνομία,  έχουν δεχτεί πυροβολισμούς ενώ βρέθηκαν πολλοί εκρηκτικοί μηχανισμοί στο σημείο.  «Στις 8:27, η αστυνομία κλήθηκε για ένα περιστατικό έκτακτης ανάγκης με ένα άτομο που χτυπήθηκε από σφαίρα στο μετρό» στο Μπρούκλιν, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, που ζήτησε από το κοινό να αποφύγει την περιοχή.  Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης και η αστυνομία της Νέας Υόρκης κάλεσαν τους κατοίκους να μείνουν μακριά από την περιοχή.

Η αστυνομία της Νέας Υορκής ενημέρωσε πριν από λίγο ότι δεν υπάρχει ενεργός εκρηκτικός μηχανισμός αυτή τη στιγμή στο σημείο και ζητά από αυτόπτες μάρτυρες οποιαδήποτε πληροφορία έχουν για το αιματηρό περιστατικό.  



Να σημειωθεί πως η  κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί αυτή την ώρα και τραυματίες διακομίζονται στα νοσοκομεία. 








metro2

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία βρέθηκαν πολλοί εκρηκτικοί μηχανισμοί ενώ δεν έχει γίνει γνωστό, αν έχει γίνει κάποια σύλληψη για την επίθεση.


Brooklyn subway shooting, explosion: Suspect fled wearing gas mask | LiveNOW from FOX


Σύμφωνα με τους New York Times αναζητείται ένας άνδρας που φορούσε πορτοκαλί γιλέκο και αντιασφυξιογόνα μάσκα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν μαύρο άντρα μετρίου αναστήματος. Το περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής (08:30 τοπική ώρα) όταν ο σταθμός του Μετρό ήταν γεμάτος από κόσμο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης