Ο Καναδάς ανακοίνωσε σήμερα ότι επιβάλλει κυρώσειςσε εταιρείες του ρωσικού αμυντικού τομέα και ότι μελετά επιλογές για πρόσθετα μέτρα σε απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Οι σημερινές κυρώσεις περιλαμβάνουν περιοριστικά μέτρα σε 33 οντότητες του αμυντικού τομέα της Ρωσίας για παροχή βοήθειας στον ρωσικό στρατό στον πόλεμο, ανέφερε η κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της.
«Αυτές οι οντότητες έχουν παράσχει έμμεση ή άμεση υποστήριξη στον ρωσικό στρατό και ως εκ τούτου είναι συνένοχοι στον πόνο και τα βάσανα που προκαλεί ο παράλογος πόλεμος του Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία», ανέφερε η ανακοίνωση.
«Ο Καναδάς συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση, να συντονίζει τις ενέργειές του με τους διεθνείς εταίρους του και να διερευνά επιλογές για νέα μέτρα», ανέφερε.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.