Κίεβο: Συνάντηση Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν-Ζελένσκι αύριο - «Αλληλέγγυα στον ουκρανικό λαό η ΕΕ»

Κίεβο: Συνάντηση Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν-Ζελένσκι αύριο - «Αλληλέγγυα στον ουκρανικό λαό η ΕΕ»

Θα μεταβεί στην εμπόλεμη χώρα με τον Ζοζέπ Μπορέλ - Η παροχή υποστήριξης μεταξύ των βασικότερων θεμάτων συζήτησης  με τον Ουκρανό πρόεδρο

ursula_von_der_leynen_vaccination_xr
Στο Κίεβο θα μεταβεί αύριο, Παρασκευή 8 Απριλίου, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Επιτροπής Ερίκ Μαμέρ.

"Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι μεταφέροντας το μήνυμα ότι η ΕΕ είναι απολύτως αλληλέγγυα με τον ουκρανικό λαό και θα συζητήσει με τον Πρόεδρο Ζελένσκι για την υποστήριξη που παρέχει και θα συνεχίσει να παρέχει η ΕΕ στην Ουκρανία σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής. Θα συζητήσουν επίσης για τη Διάσκεψη Δωρητών «StandUpforUkraine» που θα πραγματοποιηθεί την επομένη, Σάββατο 9 Απριλίου, στη Βαρσοβία.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής θα μεταβεί αύριο στο Κίεβο μαζί με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα θα ζητήσει από τη Χάγη τη διερεύνηση εγκλημάτων πολέμου στη Μαριούπολη

Φωτιά στο Παπανικολάου: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με τους δύο νεκρούς

«Καρφί» Μητσοτάκη στην επίτροπο Σίμσον για τα ενεργειακά: Μόνοι μας δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση, να βοηθήσετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης