Ισχυρή έκρηξη στο Παρίσι - Στις φλόγες λεωφορείο

Ισχυρή έκρηξη στο Παρίσι - Στις φλόγες λεωφορείο

Η έκρηξη έχει γίνει στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας - Η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι πυκνοί καπνοί είναι ορατοί από πολλά σημεία της  πόλης

ekriksi-parisi3
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στο Παρίσι, σε κεντρικό σημείο της γαλλικής πρωτεύουσας κοντά στην Παναγία των Παρισίων.

Πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το σημείο ενώ ένα λεωφορείο φαίνεται να έχει τυλιχτεί στις φλογές.  Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για διώροφο ανοιχτό, που μεταφέρει τουρίστες. Οι μαύροι καπνοί που βγαίνουν από το σημείο είναι ορατοί από πολλά σημεία της πόλης, ξυπνώντας άσχημες μνήμες στους Παριζιάνους, από τότε που η Notre Dame τυλίχθηκε στις φλόγες και υπέστη ανυπολόγιστη καταστροφή.  

Σύμφωνα με μάρτυρες ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη και στη συνέχεια το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες. Δεν υπάρχει ακόμη κάποια αναφορά για τραυματίες.

Σε ανάρτησή της στο twitter, η Γαλλική αστυνομία κάνει λόγο για φωτιά σε λεωφορείο με πυκνούς καπνούς στην πλατεία Μομπέρ. Δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να αποφύγουν την περιοχή. Το συμβάν έγινε στην πολυτελή λεωφόρο Σεν Ζερμέν. Αστυνομικοί βρίσκονται εκεί και απέκλεισαν την περιοχή, ενώ οι πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. 

Η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Για «ιατρικό λάθος» με την κεταμίνη μιλά στην απολογία της η Πισπιρίγκου - Εισαγγελική έρευνα για την Ίριδα και τη Μαλένα

Αντιδράσεις στη Γερμανία για τη φιλορωσική πορεία στο Βερολίνο - Δεκάδες οχήματα με ρωσικές σημαίες και το σύμβολο «Ζ»


Μαζικό τάφο στην Μπούκα δείχνουν δορυφορικές εικόνες - «Όποιον έβλεπαν μπροστά τους τον πυροβολούσαν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης