Η Ουκρανία δεν πρέπει να βγει ζημιωμένη από τις ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία και ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ωφελήθηκε από την εισβολή, δήλωσε σήμερα η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας.
«Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τυχόν μελλοντικές συνομιλίες δεν θα καταλήξουν με το “ξεπούλημα” της Ουκρανίας ή με την επανάληψη λαθών του παρελθόντος», είπε η Τρας στο βρετανικό κοινοβούλιο.
«Θυμόμαστε τονδύσκολο συμβιβασμό του 2014, που απέτυχε να εξασφαλίσει στην Ουκρανία ασφάλεια σε βάθος χρόνου. Ο Πούτιν απλά επέστρεψε για (να διεκδικήσει) περισσότερα. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να του επιτρέψουμε να κερδίσει από αυτήν την φρικτή επίθεση».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς