Οπόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για 29η ημέρα, με τους Ρώσους να βομβαρδίζουν ουκρανικές πόλεις, με στόχο να κάμψουν το ηθικό των κατοίκων, να προκαλέσουν ανθρωπιστική κρίση, να γιγαντώσουν το προσφυγικό κύμα και εν τέλει να καταστρέψουν μια ολόκληρη χώρα.
Η εφημερίδα Wall Street Journal γράφει πως το Ηνωμένο Βασίλειο ισχυρίζεται ότι Ρώσοι μισθοφόροι σκοπεύουν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας.
Κατά το ρεπορτάζ η Βρετανία θα επιβάλλει κυρώσεις στην Wagner Group, που φέρεται να σχεδιάζει τη δολοφονία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Οπώς όλα δείχνουν, οι εκτελεστές της επίλεκτης παραστρατιωτικής ομάδας επέστρεψαν στην Ουκρανία με σκοπό τη δολοφονία του Ζελένσκι.
Η παρουσία μισθοφόρων της Wagner Group, μιας ιδιωτικής εταιρείας συνδέεται με το περιβάλλον του Πούτιν, με στόχο την εξολόθρευση του Ζελένσκι.
Σύμφωνα δε, με πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, εκατοντάδες μέλη της Wagner έχουν επιστρέψει σε ουκρανικό έδαφος έχοντας λάβει «προσωπική εντολή» από τον Πούτιν να βγάλουν από τη μέση τον Ζελένσκι ή τουλάχιστον δύο από τους στενούς του συνεργάτες –τον πρωθυπουργό Ντένις Σμιχάλ ή τον επιτελάρχη της προεδρίας Αντρέι Γιέρμακ.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας