Οπόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για 29η ημέρα, με τους Ρώσους να βομβαρδίζουν ουκρανικές πόλεις, με στόχο να κάμψουν το ηθικό των κατοίκων, να προκαλέσουν ανθρωπιστική κρίση, να γιγαντώσουν το προσφυγικό κύμα και εν τέλει να καταστρέψουν μια ολόκληρη χώρα.
Η εφημερίδα Wall Street Journal γράφει πως το Ηνωμένο Βασίλειο ισχυρίζεται ότι Ρώσοι μισθοφόροι σκοπεύουν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο της Ουκρανίας.
Κατά το ρεπορτάζ η Βρετανία θα επιβάλλει κυρώσεις στην Wagner Group, που φέρεται να σχεδιάζει τη δολοφονία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Οπώς όλα δείχνουν, οι εκτελεστές της επίλεκτης παραστρατιωτικής ομάδας επέστρεψαν στην Ουκρανία με σκοπό τη δολοφονία του Ζελένσκι.
Η παρουσία μισθοφόρων της Wagner Group, μιας ιδιωτικής εταιρείας συνδέεται με το περιβάλλον του Πούτιν, με στόχο την εξολόθρευση του Ζελένσκι.
Σύμφωνα δε, με πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, εκατοντάδες μέλη της Wagner έχουν επιστρέψει σε ουκρανικό έδαφος έχοντας λάβει «προσωπική εντολή» από τον Πούτιν να βγάλουν από τη μέση τον Ζελένσκι ή τουλάχιστον δύο από τους στενούς του συνεργάτες –τον πρωθυπουργό Ντένις Σμιχάλ ή τον επιτελάρχη της προεδρίας Αντρέι Γιέρμακ.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας