Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν στέλνει εκτελεστές στην Ουκρανία για να εξοντώσουν τους Ρώσους λιποτάκτες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν στέλνει εκτελεστές στην Ουκρανία για να εξοντώσουν τους Ρώσους λιποτάκτες

Οι Ρώσοι πλέον δεν προβληματίζονται μόνο για την καθυστέρηση των στρατιωτικών επιχειρήσεων αλλά και για τον αυξημένο αριθμό λιποταξιών

russian_troops_art
Εντολή να σκοτώνουν τους Ρώσους στρατιώτες που λυγίζουν στον πόλεμο και θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους έχει δώσει ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι «εκτελεστές» του Πούτιν βρίσκονται στην εμπόλεμη χώρα και είναι ανάμεσα στις ρωσικές δυνάμεις. Έχουν έναν και μόνο στόχο: να δολοφονούν όλους όσοι δεν αντέχουν να σκοτώνουν Ουκρανούς.

Σε ορισμένες ρωσικές στρατιωτικές μονάδες έχει δοθεί εντολή να πυροβολούν όλους όσοι προσπαθούν να γίνουν λιποτάκτες αφού θέλουν να αποχωρήσουν από το ουκρανικό έδαφος. Στον πόλεμο της Ουκρανίας, το Κρεμλίνο εφαρμόζει μία βίαιη τακτική, που όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, παραπέμπει στην εποχή του Στάλιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στρατιώτες που φοβούνται και τολμούν να πουν τους ανωτέρους τους ότι θα παραδοθούν στους Ουκρανούς, πέφτουν και αυτοί θύματα των εκτελέσεων.

Οι Ρώσοι στρατιώτες που εκφράζουν στους διοικητές τους την επιθυμία ότι θέλουν να αποχωρήσουν από το μέτωπο γιατί δεν νιώθουν καλά κι ότι το ηθικό τους είναι «πεσμένο», λαμβάνουν την ακόλουθη απάντηση:  «Ή θα σε πυροβολήσω ή θα πεθάνεις πολεμώντας».

Οι Ρώσοι πλέον δεν προβληματίζονται μόνο για την καθυστέρηση της στρατιωτικών επιχειρήσεων με στόχο την κατάληψη στρατηγικών ουκρανικών πόλεων αλλά και για τον αυξημένο αριθμό των αποστατών στους κόλπους του στρατεύματος.

Κλείσιμο
Πολλοί αρνούνται να πολεμήσουν στη Χερσώνα και το Μικολάιβ όπου υπάρχει ισχυρή ουκρανική αντίσταση, όπως ισχυρίζονται οι ουκρανικές αρχές που έχουν ήδη συλλάβει χιλιάδες Ρώσους αιχμαλώτους.


Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης