Είναι η σοκαριστική στιγμή που ένα 13χρονο αγόρι ξυλοκοπείταιαπό αστυνομικό στην Ινδία επειδή έκλεψε μπισκότα.
Το περισταστικό που έχει καταγραφεί σε βίντεο και έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει έναν βοηθό υποεπιθεωρητή στο αστυνομικό τμήμα του Λαχαριγκάτ να χτυπά έναν έφηβο.
Το αγόρι ζητά να τον συγχωρέσει αλλά ο αστυνομικός τον αγνοεί και συνεχίζει να τον χτυπά με ένα ραβδί. Κλαίει με αναφιλητά αλλά κανένας από όσους παρακολουθούν τον ξυλοδαρμό του δεν κάνει κάτι για να τον σταματήσει.
Ο αστυνομικός έχει τεθεί σε αργία σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.