Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας εναντιώνεται στη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της G20

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας εναντιώνεται στη συμμετοχή του Πούτιν στη σύνοδο της G20

«Η ιδέα ότι θα καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, τον οποίο οι ΗΠΑ είναι ήδη σε θέση να καταγγέλλουν για εγκλήματα πολέμου, για μένα παραπάει», τόνισε ο Σκοτ Μόρισον

scott_morrison
Ο αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον δήλωσε σήμερα ότι εκφράζει τις ενστάσεις και τις ανησυχίες του για τη συμμετοχή του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στη σύνοδο της G20 που προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην Ινδονησία φέτος.

«Η ιδέα ότι θα καθίσουμε γύρω από ένα τραπέζι με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, τον οποίο οι ΗΠΑ είναι ήδη σε θέση να καταγγέλλουν για εγκλήματα πολέμου, για μένα παραπάει», τόνισε ο συντηρητικός πρωθυπουργός στον Τύπο.

Η ρωσίδα πρεσβεύτρια στην Ινδονησία δήλωσε χθες Τετάρτη ότι ο πρόεδρος της χώρας της έχει την πρόθεση να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Είκοσι πιο ανεπτυγμένων οικονομιών του κόσμου στην ασιατική χώρα, υποβαθμίζοντας τις τοποθετήσεις από άλλα κράτη-μέλη της περί εκδίωξης της Ρωσίας από τον διεθνή οικονομικό οργανισμό.



Ειδήσεις σήμερα:

«Προβληματική προσωπικότητα» λένε οι γιατροί για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τρεις φορές εισήχθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας

Καύσιμα: Μειώσεις και «έξτρα» έκπτωση για πληρωμές με smartphone

Survivor: Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αποχωρεί και οι υπόλοιποι μετακομίζουν - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης