Ουκρανία - Daily Mail: Ο αξύριστος Μακρόν με το φούτερ αντιγράφει τον Ζελένσκι

Ουκρανία - Daily Mail: Ο αξύριστος Μακρόν με το φούτερ αντιγράφει τον Ζελένσκι

Τα στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν στο Μέγαρο των Ηλυσίων, δείχνουν τον Μακρόν να εργάζεται με ενδυμασία που παρουσιάζει εκπληκτική ομοιότητα με τις εικόνες του Ουκρανού ομολόγου του

macron-zelensky3
Από το μέτωπο του πολέμου, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελέσνκι εμφανίζεται κουρασμένος, αξύριστος με φούτερ, παραμένοντας στο Κίεβο για να πολεμήσει τους Ρώσους.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν χθες με τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, σε ανάλογο στιλιστικό μοτίβο, έδωσαν την ευκαιρία στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», να σχολιάσει σε άρθρο της , ότι ο αξύριστος Μακρόν με το φούτερ στο Ελιζέ, αντιγράφει τον Ζελένσκι και μάλιστα ποζάρει στο φακό με το ίδιο τρόπο.

Ο Ζελένσκι εμψυχώνει τον αγώνα των Ουκρανών για αντίσταση έναντι στον εισβολέα. Χρησιμοποιώντας τα social media και την τεχνολογία απευθύνεται διαρκώς στο κοινό, ωστόσο, σε όλα αυτά τα βίντεο, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, εμφανίζεται συνήθως στα χακί.

Ωστόσο, φαίνεται, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», ότι ο Ζελένσκι ήταν η αφορμή για να αλλάξει το στιλ του και ο πάντα στην «τρίχα» , Εμανουέλ Μακρόν.

Κλείσιμο
«Στις νέες φωτογραφίες του, ο Μακρόν -αναμφισβήτητα ο πιο κομψός ηγέτης της ΕΕ που σπάνια τον βλέπουμε να φοράει κάτι άλλο εκτός από ένα άψογο εφαρμοστό κοστούμι, με χτενισμένα μαλλιά και πάντα ξυρισμένος κόντρα, κάθεται πίσω από ένα γραφείο στο παλάτι του Ελιζέ, αξύριστος, φορώντας ένα φούτερ και τζιν».

Τα στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν στο Μέγαρο των Ηλυσίων, δείχνουν τον Μακρόν να εργάζεται σκληρά την περασμένη Κυριακή, να δέχεται τηλεφωνήματα από ξένους ηγέτες σε πόζες που παρουσιάζουν εκπληκτική ομοιότητα με τις εικόνες του Ουκρανού ομολόγου του.

Οι φωτογραφίες της Soazig De La Moissonnière, επίσημης φωτογράφου του Μακρόν, σχολιάστηκαν από κάποιους θετικά και από άλλους αρνητικά.
Υπήρξαν αυτοί που κατηγόρησαν τον Μακρόν ότι έστησε τις φωτογραφίες σε στυλ «αίθουσας πολέμου» ως τέχνασμα μάρκετινγκ, εκμεταλλευόμενος τη δημοτικότητα του Ζελένσκι, λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του Απριλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι στους ηγέτες της Ευρώπης: Βοηθήστε να σταματήσουμε την ρωσική πολεμική μηχανή γιατί μετά... οι Ρώσοι θα έρθουν σε σας

Ακρίβεια - Οικονόμου: Οι πολίτες θα πληρώνουν τη βενζίνη φθηνότερα από την τιμή της αντλίας

Κρήτη: Η βάφτιση στο Ηράκλειο που έγινε viral γιατί άρπαξε... φωτιά η νονά - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης