ΟΕμανουέλ Μακρόν φαίνεται ότι θα είναι ο νικητής των γαλλικών προεδρικών εκλογών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinionway/Kea Partners για την εφημερίδα Les Echos και το Radio Classique.
Ο Μακρόν παίρνει το 58% των ψήφων, έναντι της Μαρίν Λεπέν.
Στον πρώτο γύρο, η δημοσκόπηση δίνει στον Εμανουέλ Μακρόν το 30% των ψήφων. Ακολουθούν η Μαρίν Λεπέν με 18%, η Βαλερί Πεκρές με 11%, οΕρίκ Ζεμούρ, του οποίου η δυναμική φαίνεται να υποχωρεί με 11% και ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν με 11% .
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.