Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρώην πρόεδρος της χώρας Γιανουκόβιτς καλεί τον Ζελένσκι να τα παρατήσει
«Είστε προσωπικά υποχρεωμένος να σταματήσετε την αιματοχυσία και να καταλήξετε σε μια συμφωνία ειρήνης με οποιοδήποτε κόστος» το μήνυμα του Γιανουκόβιτς, ο οποίος ανατράπηκε το 2014 από φιλοδυτικές διαδηλώσεις
«Είστε προσωπικά υποχρεωμένος να σταματήσετε την αιματοχυσία και να καταλήξετε σε μια συμφωνία ειρήνης με οποιοδήποτε κόστος», έγραψε ο φιλορώσος πολιτικός σε μήνυμα που μεταδόθηκε σήμερα από το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.
«Αυτό περιμένουν από εσάς η Ουκρανία, το Ντονμπάς και η Ρωσία», αναφέρει προσθέτοντας ότι οι εταίροι του Κιέβου στη Δύση θα καλωσόριζαν επίσης μια τέτοια κίνηση.
Ο Γιανουκόβιτς, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικά διεφθαρμένος, ανατράπηκε το 2014 από φιλοδυτικές διαδηλώσεις. Έκτοτε ο 71χρονος ζει εξόριστος στη Ρωσία. Στη χώρα του έχει καταδικαστεί ερήμην σε 13 χρόνια κάθειρξη για προδοσία. Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πρόσφατα πως το Κρεμλίνο θέλει να επαναφέρει τον Γιανουκόβιτς ως πρόεδρο.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Κανένα Παιδί Χωρίς Κράνος» η Anytime προσφέρει δωρεάν παιδικά κράνη σε παιδιά 4–12 ετών, για να γίνει η ασφάλεια αυτονόητο μέρος κάθε βόλτας.