Στο «έλεος» των βομβαρδισμών και των εκρήξεων η Ουκρανία - Δείτε βίντεο

Στο «έλεος» των βομβαρδισμών και των εκρήξεων η Ουκρανία - Δείτε βίντεο

Στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, το Χάρκοβο, σχολείο τυλίχθηκε στις φλόγες - Η περιοχή πλήττεται από ισχυρές εκρήξεις

vasylklv_tank
Φλέγεται από τα πυρά του πολέμου η Ουκρανία με τις εκρήξεις να είναι συνεχείς και τη νύχτα της Κυριακής να προμηνύεται δύσκολη.  Λίγο προτού ξεκινήσουν οι συνομιλίες ανάμεσα σε Ουκρανούς και Ρώσους διαπραγματευτές στη Λευκορωσία, όλα τα σενάρια του τρόμου είναι ανοιχτά. 

Οι Ουκρανοί ζουν στο σκοτάδι του εφιάλτη, προσπαθώντας με κάθε τρόπο, είτε φτιάχνοντας καταφύγια είτε μένοντας κλεισμένοι στο σπίτι ή διαφεύγοντας σε άλλη χώρα, να σωθούν. Όπως διακρίνεται σε βίντεο, στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, το Χάρκοβο, σχολείο τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Η περιοχή πλήττεται από ισχυρές εκρήξεις, ενώ προ ενός 48ωρου ο δήμαρχος της περιοχής κάλεσε τους κατοίκους να κρυφτούν σε καταφύγια και υπόγεια. 

Πριν από λίγες ώρες, οι ουκρανικές δυνάμεις ανέκτησαν τον έλεγχο στην κομβικής σημασίας πόλης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο περιφερειακός Ουκρανός κυβερνήτης.


Κλείσιμο
Φωτιά σε σχολείο στο Χαρκιβ


Καπνοί φαίνονται και από το αεροδρόμιο του Κιέβου Ζουλιάνι στο οποίο αποτυπώνεται μια από τις πιο σκληρές εκφάνσεις της σύρραξης, με τις εκρήξεις να είναι συχνές και τον φόβο της ρωσικής κατάληψης ορατός. 

Aεροδρόμιο Ζουλιανι του Κιέβου


Πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από το έδαφος της Λευκορωσίας έπληξαν το αεροδρόμιο της πόλης Zιτόμιρ. Η εικόνα από το σημείο μαρτυρά βουβό πόνο.

Αεροδρόμιο του Ζιτομιρ




Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία - Βιτάλι Κλίτσκο: Ο πυγμάχος δήμαρχος Κιέβου που πολεμάει τους Ρώσους εισβολείς

Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Έλον Μάσκ δίνει στην Ουκρανία πρόσβαση στο δορυφορικό Διαδίκτυο Starlink

Πόλεμος στην Ουκρανία: Απαγόρευση ρωσικών αεροσκαφών από τον γερμανικό εναέριο χώρο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης