Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η αντίδραση του ΝΑΤΟ και των δυτικών χωρών στην εισβολή της Ρωσίας την Ουκρανία δεν ήταν αποφασιστική και πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι η έκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα οδηγήσει σε μια διαφορετική προσέγγιση.
«Το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να έχει λάβει πιο αποφασιστικά μέτρα. Η προσέγγιση της Ευρώπης δείχνει έλλειψη αποφασιστικότητας. Το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν συμβουλές και να λένε τις απόψεις τους στην Ουκρανία χωρίς να της προσφέρουν πραγματική στήριξη», κατήγγειλε ο Ερντογάν.
«Αυτές οι καταδίκες και οι συμβουλές δεν θα έπρεπε να γίνονται μόνο για το θεαθήναι», τόνισε. «Όπως δήλωσε ο (Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ) Ζελένσκι, αυτό δεν συνάδει με σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης», συνέχισε ο Ερντογάν, ο οποίος θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη κορυφής του ΝΑΤΟ αργότερα σήμερα.
Χθες Πέμπτη ο Τούρκος πρόεδρος είχε καταγγείλει «ένα ισχυρό πλήγμα στην ειρήνη και την περιφερειακή σταθερότητα» μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, την οποία χαρακτήρισε "απαράδεκτη".
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.