Κρίση στην Ουκρανία: Γκάφα on air για τον Βρετανό υπουργό Άμυνας Μπεν Γουάλας - Ο Πούτιν έχει «αποβλακωθεί εντελώς»

Κρίση στην Ουκρανία: Γκάφα on air για τον Βρετανό υπουργό Άμυνας Μπεν Γουάλας - Ο Πούτιν έχει «αποβλακωθεί εντελώς»

Οι δηλώσεις του ενώπιον των επικεφαλής των βρετανικών στρατευμάτων έχουν προκαλέσει αίσθηση στη Μεγάλη Βρετανία -  Μεταξύ άλλων συνέκρινε τον Πούτιν με τον τσάρο Νικόλαο τον 1ο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο τελευταίος  «είχε κάνει το ίδιο λάθος με τον Πούτιν, δεν είχε φίλους, δεν είχε συμμαχίες»

000_323L98A
Στο συμπέρασμα ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει αποβλακωθεί εντελώς κατέληξε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας μιλώντας στους επικεφαλής των βρετανικών στρατευμάτων. Και όλα αυτά την ώρα που η κρίση στην Ουκρανία μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Ο Μπεν Γουάλας θέλοντας να «εμψυχώσει» την στρατιωτική ηγεσία αναφέρθηκε στον πόλεμο της Κριμαίας κατά του Τσάρου Νικολάου του 1ου το 1853.  «Θα είναι ένας πολυάσχολος στρατός. Δυστυχώς έχουμε έναν πολυάσχολο αντίπαλο τώρα με τον Πούτιν, που έχει αποβλακωθεί εντελώς», δήλωσε χαμογελώντας

Ο Γουάλας ο οποίος υπηρέτησε ως αξιωματικός του συντάγματος των Σκωτσέζων Φρουρών τη δεκαετία του 90, πρόσθεσε πως το συγκεκριμένο Σύνταγμα ήταν αυτό που είχε «κλωτσήσει στον πισινό» τις δυνάμεις του τσάρου Νικολάου του 1ου.  Στη συνέχεια είπε δύο φορές πως «μπορούμε να το ξανακάνουμε». Στη συνέχεια ο Βρετανός υπουργός Άμυνας συνέκρινε τον Πούτιν με τον τσάρο Νικόλαο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο τελευταίος  «είχε κάνει το ίδιο λάθος με τον Πούτιν, δεν είχε φίλους, δεν είχε συμμαχίες».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:




Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία στο Κρυονέρι: Γυναίκα ξάπλωσε στις ράγες και διαμελίστηκε από τρένο

Το νυχτερινό κέντρο «YTON» απέκρυψε από την εφορία έσοδα 6,2 εκατ. ευρώ

Έψαχναν τον «κύριο Τέλειο», αλλά... τις πρόλαβε το βιολογικό ρολόι - Παρθένες έγιναν μητέρες δίχως «να ιδρώνουν στα σεντόνια»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης