Ουκρανία: Η βρετανική πρεσβεία μεταφέρεται στο Λβιβ
Το Φόρεϊν Όφις καλεί τους Βρετανούς να φύγουν από τη χώρα
Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας ανακοίνωσε απόψε ότι η πρεσβεία της χώρας στην Ουκρανία θα μεταφερθεί προσωρινά από το Κίεβο στην πόλη Λβιβ, επαναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την έκκλησή του προς τους Βρετανούς πολίτες να φύγουν από τη χώρα όσο υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες εμπορικές πτήσεις.
«Οποιαδήποτε ρωσική στρατιωτική δράση στην Ουκρανία θα επηρέαζε σοβαρά την ικανότητα της βρετανικής κυβέρνησης να παράσχει προξενική βοήθεια (στους Βρετανούς πολίτες) στην Ουκρανία», τόνισε το Φόρεϊν Όφις.
«Οι Βρετανοί πολίτες δεν θα πρέπει να αναμένουν αυξημένη προξενική υποστήριξη ή βοήθεια για την απομάκρυνσή τους υπό αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.
Τριήμερο στην πρωτεύουσα; Businesstrip ή ταξίδι αναψυχής; Το MoxyAthens City στην καρδιά της πόλης μπορεί να σε κάνει να τη δεις και, κυρίως, να τη ζήσεις διαφορετικά!
Στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, βρίσκεται το XPLORE Oceans, το μοναδικό ενυδρείο της Αττικής. Ένας εντυπωσιακός υδάτινος κόσμος διεθνών προδιαγραφών, που προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την εκπαίδευση.
Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.