Μετά τον Μακρόν και ο Σολτς αρνήθηκε το ρωσικό PCR και μάλλον θα καθίσει στο τραπέζι «παγοδρόμιο» του Πούτιν!

Μετά τον Μακρόν και ο Σολτς αρνήθηκε το ρωσικό PCR και μάλλον θα καθίσει στο τραπέζι «παγοδρόμιο» του Πούτιν!

Ο γαλλογερμανικός άξονας ενώνει τις δυνάμεις του απέναντι στον Ρώσο πρόεδρο...

macron_putin_art
Στα χνάρια του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν βαδίζει ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς καθώς αρνήθηκε να υποβληθεί σε ρωσικό PCR τεστ, μόλις το αεροπλάνο του προσγειώθηκε στη Mόσχα.

'Οπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild, προτού εισέλθουν στη χώρα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε από τον Γερμανό Καγκελάριο όπως και τα μέλη της αντιπροσωπείας του να υποβληθούν σε τρία μοριακά τεστ, τέσσερα 24ωρα πριν από την αναχώρησή τους από το Βερολίνο. Το τελευταίο μοριακό τεστ έπρεπε να γίνει μία ημέρα πριν από την αναχώρηση.

Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για τον ισχυρό ηγέτη του Κρεμλίνου. Ο ίδιος απαιτεί ρωσικό τεστ PCR από τη γερμανική αποστολή αμέσως μετά την προσγείωση του κυβερνητικού αεροσκάφους. 

Η γερμανική αποστολή συμφώνησε, όχι όμως και ο Καγκελάριος της Γερμανίας. Ο Όλαφ Σολτς υποβλήθηκε σε γερμανικό PCR τεστ από γιατρό της γερμανικής πρεσβείας στη Μόσχα αμέσως μετά την προσγείωση του αεροπλάνου. Η μόνη παραχώρηση που έκαναν οι Ρώσοι ήταν να στείλουν κάποιον στο κυβερνητικό Airbus να παρακολουθήσει ότι γίνεται σωστά το μοριακό τεστ του Σολτς.



Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανοί ολιγάρχες και πλούσιοι επιχειρηματίες εγκαταλείπουν με lear jets τη «ζώνη του πυρός»

Εξαδάχτυλος: Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι εστίες υπερμετάδοσης

Κεκλεισμένων των θυρών καταθέτει σήμερα η αθλήτρια ιστιοπλοΐας που κατήγγειλε ότι ο προπονητής τη βίασε στα 11 της χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης