Γαλλία: Η νεολαία του Μακρόν συνδυάζει την πολιτική με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Γαλλία: Η νεολαία του Μακρόν συνδυάζει την πολιτική με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η νεολαία του κόμματος Μακρόν επενδύει στις εφαρμογές γνωριμιών για να προσελκύσει νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών - Το διαφημιστικό σποτ που διακινείται μέσω εφαρμογών γνωριμιών καλεί τους νέους να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους

jevote2
«Εγώ ψηφίζω, εσύ»; είναι το νέο διαφημιστικό σποτ που προωθεί στο Διαδίκτυο από σήμερα, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος «Εμπρός για τη Δημοκρατία» (La République en marche).

Μέσω τριών εφαρμογών γνωριμιών, το στρατηγείο του κόμματος του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν καλεί τους νέους, ηλικίας 18 έως 30 ετών, να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους έως τις 4 Μαρτίου, για να μπορούν να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές του Απριλίου.

Στις εφαρμογές Tinder, Grindr και Bumble, η νεολαία του κόμματος του Μακρόν έχει ανεβάσει προεκλογικά σποτ και αφίσες, με συνθήματα όπως: «Σε θέλουμε πραγματικά».

jevote
Κλείσιμο


«Ενθαρρύνουμε τους νέους να ψηφίσουν»

Σε σχετικό της άρθρο, η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», επισημαίνει ότι η «Νεολαία με τον Μακρόν» (JAM) « Jeunes avec Macron», δράττει την ευκαιρία συνδυάζοντας την πολιτική με τον έρωτα: «Είτε πρόκειται για ετεροφυλόφιλο ζευγάρι που φιλιέται με πάθος, είτε για ζευγάρι λεσβιών είτε για ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών»... το θέμα είναι να ενθαρρύνουμε τους νέους να ψηφίσουν, όχι να τους υποδείξουμε ποιον να ψηφίσουν λέγοντάς τους : «Ψηφίστε Μακρόν». »

Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το κίνημα «Νέοι με τον Μακρόν» θέλει να δείξει ότι μπορούμε να μιλάμε για την πολιτική παντού και σε όλους.

jevote1


«Όταν ένα άτομο επιλέξει το προφίλ μας, τότε ξεκινάμε την συζήτηση: Είστε διατεθειμένοι να μιλήσετε για οτιδήποτε άλλο εκτός από ραντεβού; Σκοπεύετε να ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές ; Θα είστε στην κάλπη στις 10 και 24 Απριλίου;».

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, το κίνημα «Νέοι με τον Μακρόν» θα παραμείνει ενεργό σε αυτούς τους ιστότοπους γνωριμιών μέχρι τις 4 Μαρτίου, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους.



Ειδήσεις σήμερα:

Άντρας έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στη Θεσσαλονίκη - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο


Θετική στον κορωνοϊό και η Καμίλα έξι ημέρες μετά τον Κάρολο


Άνεργοι θα μείνουν περίπου 3.000 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στη Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης