Βασίλισσα Ελισάβετ: «Σιγή ιχθύος» από το Παλάτι για την υγείας της - Άγνωστο αν είναι ή όχι θετική στον κορωνοϊό

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Σιγή ιχθύος» από το Παλάτι για την υγείας της - Άγνωστο αν είναι ή όχι θετική στον κορωνοϊό

Η 95χρονη είχε έρθει σε επαφή με τον γιος της, Πρίγκιπα Κάρολο δύο ημέρες πριν βρεθεί θετικός στον ιό - Θα παρακολουθείται συνεχώς από τους γιατρούς του Παλατιού και θα υποβάλλεται σε τεστ Covid

ελισαβετ
Υπό το άγρυπνο βλέμμα των γιατρών του Παλατιού στο Μπάκιγχαμ βρίσκεται η Βασίλισσα Ελισάβετ αφού ο πρωτότοκος γιος της, πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό- για δεύτερη φορά- και είχε έρθει σε επαφή μαζί της δύο ημέρες πριν από τη διάγνωση.

Τα Βρετανικά Ανάκτορα τηρούν σιγή ιχθύος για την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ δίχως να διευκρινίζουν εάν είναι θετική ή αρνητική στον κορωνοιό αλλά το μόνο που ξεκαθάρισαν είναι ότι δεν έχει συμπτώματα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η 95χρονη μονάρχης θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των γιατρών και θα υποβάλλεται σε τεστ Covid για προληπτικούς λόγους.

Η Βασίλισσα που είναι τριπλά εμβολιασμένη, θα αποφύγει τις κοινωνικές επαφές για τις επόμενες ημέρες παραμένοντας στο Παλάτι, θα παρακολουθείται συνεχώς από τους γιατρούς του Παλατιού και θα υποβάλλεται σε τεστ Covid, σχολιάζει το δημοσίευμα.

Η μονάρχης φέρεται να εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση τον Ιανουάριο του 2021 και με τη δεύτερη τον Μάρτιο, ενώ πηγές λένε πως εικάζεται ότι έκανε την αναμνηστική δόση τον Οκτώβριο.

Από χθες ο πρίγκιπας της Ουαλίας τέθηκε σε απομόνωση καθώς βρέθηκε θετικός στη νόσο Covid-19 για δεύτερη φορά. Τον Μάρτιο του 2020 ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε θετικός. Πριν από λίγες ώρες, η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εύχεται στον πρίγκιπα Κάρολο ταχύτατη ανάρρωση. Την ίδια ώρα, η σύζυγός του πρίγκιπα Καρόλου, Kαμίλα, βρέθηκε χτες αρνητική στον κορωνοϊό και συνεχίζει κανονικά τις υποχρεώσεις της.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο εδώλιο σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης για τέσσερις βιασμούς

Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα: Εώς και 10 βαθμούς θερμότερες από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα οι αέριες μάζες

Η σπάνια εμφάνιση της Σοφίας Αλιμπέρτη - «Ήθελα να μεγαλώσω άνδρες», λέει για τα παιδιά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης