Μπρούκλιν Μπέκαμ: Εκατό χιλιάδες δολάρια κοστίζει το κάθε 8λεπτο επεισόδιο μαγειρικής που παρουσιάζει

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Εκατό χιλιάδες δολάρια κοστίζει το κάθε 8λεπτο επεισόδιο μαγειρικής που παρουσιάζει

Για την εκπομπή μαγειρικής εργάζεται ένα συνεργείο 62 ατόμων - «Δεν είμαι ακόμη σεφ. Αυτή είναι η αρχή του διατροφικού μου ταξιδιού», λέει ίδιος καθώς πολλοί τον έχουν επικρίνει για τις ελάχιστες γνώσεις του στη μαγειρική

broyklinbeck
Σκανδαλίζει... η οκτάλεπτη εκπομπή μαγειρικής την οποία παρουσιάζει ο 22χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ, πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», η εκπομπή «Μαγειρεύοντας με τον Μπρούκλιν», που προβάλλεται από την υπηρεσία ροής του Facebook , Messenger Watch Together, δείχνει τον ερασιτέχνη μάγειρα Μπρούκλιν να φτιάχνει τα αγαπημένα του φαγητά όπως σάντουιτς , τορτίγια και μπριζόλες.

Μόνο που για την εκπομπή «Cookin' With Brooklyn» (Μαγειρεύοντας με τον Μπρούκλιν), εργάζονται 62 άτομα και το κόστος παραγωγής αγγίζει τις 100 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο.



Πολλοί τον έχουν επικρίνει για τις ελάχιστες γνώσεις του στη μαγειρική με τους χρήστες να υποστηρίζουν ότι απλά βάζει τη μαγιονέζα πάνω σε ψωμί και προσθέτει τα υλικά.

Ορισμένοι λένε επίσης ότι δεν ξέρει να τηγανίζει ψάρια.

Πρόσφατα ο Μπρούκλιν δέχθηκε πυρά επειδή εμφανίστηκε σε εκπομπή μαγειρικής «The Late Late Show» της Αμερικής, παρόλο που δεν είχε επαγγελματική κατάρτιση. «Στην εκπομπή του στο Facebook έχει ένα συνεργείο 62 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων ενός παραγωγού μαγειρικής, πέντε εικονολήπτες και άλλους εννέα παραγωγούς».

brou2
Κλείσιμο


Όπως υποστηρίζει πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας στην εφημερίδα «New York Post»:  «Είναι ανήκουστο. Τόσο μεγάλο συνεργείο θα περίμενε κανείς να δει σε μια μεγάλη τηλεοπτική εκπομπή».

Σε κάποιο σημείο της εκπομπής του, το κοινό βλέπει τον Μπρούκλιν να παίρνει μαθήματα μαγειρικής από τον παγκοσμίου φήμης σεφ Νόμπου Ματσουχίσα , του ιαπωνικού εστιατορίου «Nobu».

Αν και δεν κρύβει ότι είναι αρχάριος στην τέχνη της κουζίνας, έχει δεσμευτεί ότι θα βελτιωθεί.
Σ΄ένα τρέιλερ της εκπομπής ακούγεται ο ίδιος να λέει: «Το όνομά μου είναι Μπρούκλιν Μπέκαμ και μου αρέσει να μαγειρεύω».

brou3



«Δεν είμαι ακόμη σεφ. Αυτή είναι η αρχή του διατροφικού μου ταξιδιού. Μου αρέσει να φτιάχνω φαγητό για ανθρώπους που αγαπώ και με τους οποίους μου αρέσει να κάνω παρέα».

Πέρυσι ο Μπρούκλιν εμφανίστηκε στη εκπομπή «The Today Show» στις ΗΠΑ για να φτιάξει ένα κλασικό σάντουιτς για πρωινό. Αλλά δέχτηκε σφοδρή κριτική με πολλούς να του προσάπτουν ότι απλώς έβαζε υλικά ανάμεσα σε κομμάτια ψωμιού.

Ο Μπρούκλιν έχει δηλώσει ότι, την ιδέα για την εκπομπή μαγειρικής, την εμπνεύστηκε στη διάρκεια της πανδημίας της Covid.  «Πάντα μου άρεσε το φαγητό και προφανώς όταν ξεκίνησε η καραντίνα, άρχισα πραγματικά να ασχολούμαι με τη μαγειρική.

«Η αρραβωνιαστικιά μου Νίκολα Πελτς άρχισε να με βιντεοσκοπεί... και μου άρεσε αυτό», όπως λέει.

Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ ζει σ ένα αρχοντικό στη Νέα Υόρκη, αξίας δέκα εκατομμυρίων δολαρίων, με την αγαπημένη του Πελτς.

brou4


Tο ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη σε ένα σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια, μπαρ, πισίνα, ενώ διαθέτει και μαγευτική θέα στο Χόλιγουντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης