Αυστραλία: Παρομοίασε το μωρό της με «μαϊμουδάκι» στο TikTok και οι χρήστες της επιτέθηκαν

Αυστραλία: Παρομοίασε το μωρό της με «μαϊμουδάκι» στο TikTok και οι χρήστες της επιτέθηκαν

Η Τεγιάνα γεννήθηκε με τρίχες σε διάφορα σημεία του σώματός της - Η μητέρα της υποστήριξε ότι την αποκάλεσε «μαϊμουδάκι» με αγάπη, όμως δέχθηκε έντονες επικρίσεις 

mwraki_1
Στενό μαρκάρισμα από χρήστες των social media δέχτηκε μία 29χρονη μητέρα από την Αυστραλία που έγινε πρόσφατα μητέρα επειδή παρομοίασε το μωράκι της με... μαϊμουδάκι λόγω της έντονης τριχοφυΐας στο σώμα του.

«Είναι το μωρό μου, το κοριτσάκι μου είναι τέλειο», υποστήριξε η Μπρίτνεϊ Μπάντι, μαμά της μικρής Τεγιάνα, που γεννήθηκε με καισαρική τομή την 37η εβδομάδα και βάρος 2,2 κιλά.

Το μωράκι γεννήθηκε με σκούρες τρίχες να καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματός του, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Η μητέρα έσπευσε να επισημάνει ότι πολλά μωρά που γεννιούνται πρόωρα είναι καλυμμένα με τρίχες για να διατηρούνται ζεστά.

Υποστήριξε ότι το αποκάλεσε από αγάπη «μαϊμουδάκι»

Η Μπρίτνεϊ με καταγωγή από Ινδονησία και Ιταλία και ο σύντροφός της που είναι Βιρμανό-Πακιστανός εξήγησαν στον ιστότοπο «FEMAIL» ότι παρομοίασαν την κορούλα τους με μαϊμουδάκι από αγάπη και σε καμία περίπτωση δεν υπονοούσαν κάτι αρνητικό. Ωστόσο, για τους περισσότερους χρήστες στο TikTok , το σχόλιό της ήταν «ανάρμοστο».

Κλείσιμο
Το μωράκι είναι πλέον πέντε μηνών και, όπως λέει η μητέρα του, απέβαλε σχεδόν όλες τις τρίχες από το σωματάκι του τους δύο πρώτους μήνες μετά τη γέννησή του. «Και νομίζω ότι είναι τέλεια, είμαι τρελή για την κόρη μου- ξέρω ότι όλες οι μαμάδες έτσι είναι, αλλά νομίζω ότι εγώ είμαι περισσότερο από τις άλλες», προσθέτει.

Aussie mum dubs her daughter "little monkey" after she was born with so much body hair | SWNS


«Επειδή είμαι από τη φύση μου μικροκαμωμένη, οι γιατροί μου είπαν ότι καλύτερα θα αναπτυσσόταν εκτός μήτρας καθώς δεν υπήρχε αρκετός χώρος για να αναπτυχθεί σωστά η μικρή ...Μόλις γεννήθηκε , οι γιατροί την κράτησαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για δύο εβδομάδες.

Οι τρίχες στο σώμα της άρχισαν να πέφτουν καθώς έπαιρνε κιλά ... – τώρα έχει λίγες στα πόδια που είναι πραγματικά χαριτωμένες», πρόσθεσε η μητέρα. Παρά τα αρνητικά σχόλια πολλών χρηστών για το ακατάλληλο σχόλιο της Μπρίτνει, κάποιοι της είπαν αστειευόμενοι να ξυρίσει το μωρό της...

mwraki_2



Ειδήσεις σήμερα:

Εξέταση DNA για όλους ζήτησε η ανακρίτρια, σε εξέλιξη οι απολογίες για τη δολοφονία του Άλκη


Καμία χαλάρωση στα μέτρα, εισηγούνται οι ειδικοί - Βάζουν «στοπ» στις καρναβαλικές εκδηλώσεις


«Ελάχιστη ως ανύπαρκτη τροφή, σπάνια τους έπλεναν και τους καθάριζαν» - Τι αναφέρει η δικογραφία για το γηροκομείο στα Χανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης