Έγκυος Fitness influencer... εξαφανίζει την φουσκωτή κοιλιά της και γίνεται viral στο TikTok - Δείτε βίντεο

Έγκυος Fitness influencer... εξαφανίζει την φουσκωτή κοιλιά της και γίνεται viral στο TikTok - Δείτε βίντεο

Το βίντεο που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 14 εκατομμύρια έως τώρα προκάλεσε αρκετές ανησυχίες στους ακόλουθούς της, με την 24ων εβδομάδων έγκυο να τους καθησυχάζει πως το μωρό χαίρει άκρας υγείας

tiktok-belly-pump
Ανησυχία στους ακόλουθους της προκάλεσε μια  έγκυος Αυστραλή Fitness influencer, η οποία εμφανίζεται σε βίντεο στο TikTok να... εξαφανίζει την κοιλιά της

Η Τάμι Χέμπροου φορώντας στενά κολάν επιδεικνύει την φουσκωμένη κοιλιά της την οποία με μια βαθιά ανάσα την κάνει επίπεδη.  «Όταν τελειώνεις με την εγκυμοσύνη», γράφει στη λεζάντα του βίντεο.



Κλείσιμο
Το βίντεο που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 14 εκατομμύρια χρήστες του TikTok έως τώρα προκάλεσε αρκετές ανησυχίες στους ακόλουθούς της, με την 24ων εβδομάδων εκγυμονούσα να τους καθησυχάζει πως το μωρό χαίρει άκρας υγείας.

Η 27χρονη που περιμένει αυτήν τη στιγμή το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό και σταρ του ράγκμπι Ματ Πουλ και έχει ήδη δυο παιδιά με τον πρώην σύζυγό, εξηγεί πως όλα είναι μέρος της ρουτίνας της άσκησής της.

«Συνιστάται πραγματικά να εξασκείτε την κοιλιά σας έτσι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικά επειδή προπονούμαι πολύ», έγραψε. «Το μωρό είναι μια χαρά!»

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων συνιστά μέτρια άσκηση στις περισσότερες φυσιολογικές εγκυμοσύνες, για την προώθηση της υγιούς αύξησης βάρους για τη μαμά και το μωρό, καθώς και για την ανακούφιση από τον πόνο και την ένταση που σχετίζονται με τη μεταφορά.


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος μετά την απολογία του

Survivor: Πέντε από τους οκτώ Διάσημους υποψήφιοι για αποχώρηση - Δείτε βίντεο

Λέσβος: «Βουτιά» αυτοκινήτου στη θάλασσα - Σώος ο οδηγός - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης