Λονδίνο: Έφηβοι μάχονται σώμα με σώμα κρατώντας ματσέτες και σιδηρόβεργες μέσα σε λεωφορείο - Βίντεο ντοκουμέντο

Λονδίνο: Έφηβοι μάχονται σώμα με σώμα κρατώντας ματσέτες και σιδηρόβεργες μέσα σε λεωφορείο - Βίντεο ντοκουμέντο

Οι επιβάτες παρακολουθούσαν τρομοκρατημένοι να εκτυλίσσεται μπροστά τους το βίαιο σκηνικό χωρίς να μπορούν  να αντιδράσουν

london_fight
Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από επιβάτη λεωφορείου στο νότιο Λονδίνο και δείχνει δύο έφηβους να μάχονται σώμα κρατώντας μία ματσέτα και μία σιδηρόβεργα ενώ ένας τρίτος κρατάει ένα ξίφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα αιχμής  στον πάνω όροφο του λεωφορείου 109 όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕΟι επιβάτες παρακολουθούσαν τρομοκρατημένοι να εκτυλίσσεται μπροστά τους το βίαιο σκηνικό χωρίς να μπορούν  να αντιδράσουν.
Η μάχη κράτησε περίπου πέντε λεπτά ενώ οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου είχαν καλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορούσαν φουσκωτά μπουφάν. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα και αναμένεται να ζητήσει υλικό κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από την εταιρεία λεωφορείων.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως «η αστυνομία κλήθηκε στις 16:41 της Πέμπτης, 3 Φεβρουαρίου έχοντας αναφορές για συμπλοκή σε λεωφορείο στην περιοχή της λεωφόρου Telford, SW2. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν εξαφανιστεί. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και συλλήψεις ενώ οι έρευνες συνεχίζονται».


Ειδήσεις σήμερα:

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους οπαδών στην Αθήνα - Μεγάλη επιχείρηση

Επτά νέα μέτρα ύψους €170 εκατ. για τη στήριξη των αγροτών ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Δεν έχει γίνει κάθαρση στον αθλητικό χώρο, λέει η Σοφία Μπεκατώρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης