Εικόνες «Αποκάλυψης» μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σταθμό του μετρό Acton Town του δυτικού Λονδίνου

Εικόνες «Αποκάλυψης» μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σταθμό του μετρό Acton Town του δυτικού Λονδίνου

Μάχη με τις φλόγες δίνουν 70 πυροσβέστες οι οποίοι προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά  - Οι φλόγες έχουν φουντώσει και ξεπερνούν τους τοίχους που χωρίζουν την αποβάθρα από το δρόμο

virginia-main
Κλειστός είναι ο σταθμός του μετρό Acton Town στο δυτικό Λονδίνο, έπειτα από τεράστια φωτιά που ξέσπασε σε παρακείμενο γκαράζ. Στο σημείο βρίσκονται δέκα πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες οι οποίοι προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. 

Στα social media έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες όπου οι φλόγες έχουν φουντώσει και ξεπερνούν τους τοίχους που χωρίζουν την αποβάθρα από το δρόμο. Μάλιστα μάρτυρας έκανε λόγο για εικόνες αποκάλυψης. 

Σύμφωνα με ενημέρωση της TFL δεν υπάρχουν δρομολόγια μεταξύ των σταθμών του  Turnham Green και του Ealing Broadway. Παράλληλα δεν υπάρχουν δρομολόγια μεταξύ  του Hammersmith, του αεροδρομίου Heathrow και του Uxbridge, ενώ υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια που  επηρεάζουν την υπόλοιπη γραμμή. Την ίδια ώρα ο δρόμος παραμένει κλειστός στη διασταύρωση με την Gunnersbury Lane, με τους οδηγούς να καλούνται να αποφύγουν την περιοχή.
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

«Έλλειμμα ηγεσίας και κρίσης» επικαλείται η έκθεση της Σου Γκρέι για τα κορωνοπάρτι του Τζόνσον

«Ήταν θύμα φονικής ενέδρας»: Η ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη δολοφονία του 19χρονου

Άδωνις για σόου Πολάκη: «Του καταθέτω αγωγή - Λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με... τσίγκινα σωβρακάκια!» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης