Ουκρανία: Μπάιντεν και Μακρόν συντονίζονται έναντι της Ρωσίας
Οι δύο αρχηγοί κρατών «συμφώνησαν ότι οι ομάδες τους θα παραμείνουν σε στενή επαφή» και ότι θα υπάρξει «διαβούλευση με τους συμμάχους στο NATO και τους εταίρους στην ΕΕ»
Οι πρόεδροι των ΗΠΑΤζο Μπάιντεν και της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εξέτασαν κατά τη διάρκεια συνδιάλεξής τους χθες Τετάρτη τον συντονισμό των διπλωματικών πρωτοβουλιών τους και των σχεδιαζόμενων κυρώσεων στη Ρωσία σε περίπτωση που προχωρήσει σε στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Οι δύο αρχηγοί κρατών «συμφώνησαν ότι οι ομάδες τους θα παραμείνουν σε στενή επαφή» και ότι θα υπάρξει «διαβούλευση με τους συμμάχους στο NATO και τους εταίρους στην ΕΕ» όσον αφορά τη «συντονισμένη και συνεκτική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που δημοσιοποιήθηκε από την αμερικανική προεδρία για τη συνομιλία αυτή.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.