Γερμανία: Μεγάλη επιχείρηση σε σχολείο του Αμβούργου - Φόβοι πως έχει εισβάλει ένοπλος

Γερμανία: Μεγάλη επιχείρηση σε σχολείο του Αμβούργου - Φόβοι πως έχει εισβάλει ένοπλος

Η αστυνομία έχει πληροφορίες για δύο υπόπτους που κατευθύνθηκαν προς το κτίριο - Ο ένας εκ των δραστών φέρεται να έβγαλε όπλο από το σακίδιό του

hamburg-arthro_2
Η αστυνομία του Αμβούργου της Γερμανίας ανέφερε στο Twitter ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση σε ένα σχολείο στην περιοχή Γένφελντ, όπου εθεάθη νεαρός ένοπλος να κατευθύνεται προς το κτίριο. Ο δράστης, μάλιστα, αφού το έβγαλε από το μαύρο σακίδιό του, φέρεται να το όπλισε.

Όπως μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο «RTL», η αστυνομία έχει πληροφορίες για δύο υπόπτους, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να έχει όπλο.  Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα δύο άτομα φέρεται να κατευθύνθηκαν στο χώρο του σχολείου. Αυτή την ώρα ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει το κτίριο.  

Η  αστυνομία ζήτησε από τους γονείς που σπεύδουν στο σχολείο «Otto Hahn» -που βρίσκεται στην περιοχή Βάντσμπεκ και φοιτούν 1.500 κορίτσια και αγόρια- ανησυχώντας για την ασφάλεια των παιδιών τους, να προσέλθουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πάρκινγκ του κτιρίου.

Στο πρώτο της tweet η αστυνομία του Αμβούργου έγραψε: «Αυτή τη στιγμή διεξάγεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο σχολείο Otto Hahn στο Jenfeld. Η περιοχή γύρω από το σχολείο είναι κλειστή. Ένας νεαρός οπλισμένος με πυροβόλο όπλο φέρεται να έχει εισέλθει στο σχολικό κτίριο».



«Δεν είναι σαφές αν ο δράστης που παρατηρήθηκε εισήλθε πράγματι στο κτίριο ή απλώς "περπάτησε προς το σχολικό κτίριο" και στη συνέχεια ίσως πέρασε από το σχολείο. Για προληπτικούς λόγους, το κτίριο του σχολείου ερευνάται επί του παρόντος από ειδικές μονάδες», έγραψε σε νέα ανάρτηση η αστυνομία του Αμβούργου.



Δείτε εικόνες από το σημείο:
Amokalarm-Jenfeld__1_
Amokalarm-Jenfeld__2_
Amokalarm-Jenfeld
Κλείσιμο
 


Ειδήσεις σήμερα:

Θύελλα οργής για τη Γούπι Γκόλντμπεργκ που υποστήριξε ότι το Ολοκαύτωμα «δεν είχε σχέση με τη φυλή»

Πρέπει να επεκτείνουμε την υποχρεώτικοτητα του εμβολίου για ένα ηπιότερο πέμπτο κύμα, λέει ο Καπραβέλος

Η Space X εκτόξευσε και δεύτερο ιταλικό δορυφόρο παρατήρησης της Γης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης