«Κόκκινος» ο εμβληματικός πύργος της Τεχεράνης για την κινεζική Πρωτοχρονιά
H κινεζική Πρωτοχρονιά γιορτάζεται φέτος την 1η Φεβρουαρίου
Ο πύργος της Ελευθερίας (Azadi), το πιο αναγνωρίσιμο αξιοθέατο της Τεχεράνης, φωταγωγήθηκε κόκκινος για την κινεζική Πρωτοχρονιά που φέτος γιορτάζεται την 1η Φεβρουαρίου.
Υπό τους ήχους των εθνικών ύμνων της Κίνας και του Ιράν και τις σημαίες των δύο χωρών να κυματίζουν στην κορυφή του μνημείου, ο πύργος «λούστηκε» με κόκκινο χρώμα και εμφανίστηκαν διαδοχικά μηνύματα, μεταξύ των οποίων «ευτυχισμένη κινεζική Πρωτοχρονιά», «ο αρχαίος πολιτισμός του Ιράν σε καλωσορίζει» και «εορτασμός της 50ης επετείου των διπλωματικών σχέσεων Κίνας-Ιράν».
Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε επίσης ένα βίντεο για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Αναφερόμενος στο εντυπωσιακό σόου, ο κινέζος πρέσβης στο Ιράν, ο Τσανγκ Χουά, δήλωσε πως «καταδεικνύει τη βαθιά φιλία και τους δεσμούς μεταξύ των δύο λαών».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.