Λέαινα επιτέθηκε χθες, Κυριακή, σε φύλακα και κατάφερε να το σκάσει με τον σύντροφό της από ζωολογικό κήπο στο κεντρικό Ιράν, μετέδωσαν σήμερα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.
«Η λέαινα, η οποία βρισκόταν για αρκετά χρόνια στον ζωολογικό κήπο, κατάφερε να ανοίξει μια πόρτα του κλουβιού, να βγει και μετά να επιτεθεί στον 40χρονο φύλακα που μόλις είχε φέρει φαγητό στο ζευγάρι των αιλουροειδών», διηγήθηκε εργαζόμενος του ζωολογικού κήπου στο τηλεοπτικό δίκτυο IRIB.
«Το ζευγάρι κατάφερε να διαφύγει», πρόσθεσε.
«Αμέσως μετά το περιστατικό, δυνάμεις ασφαλείας ανέλαβαν τον έλεγχο του ζωολογικού κήπου», ο οποίος βρίσκεται στην Αράκ, 200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τεχεράνης δήλωσε ο Αμίρ Χαντ, ο κυβερνήτης της επαρχίας, τις δηλώσεις του οποίου επικαλέστηκε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Irna.
«Οι προσπάθειες για να αιχμαλωτιστούν τα δύο λιοντάρια ζωντανά στέφθηκαν με επιτυχία», πρόσθεσε.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.