Περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο Κινέζοι είχαν εμβολιαστεί μέχρι χθες Παρασκευή κατά της COVID-19, δηλαδή το 85% του πληθυσμού, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Επιτροπής Υγείας.
Σε σημερινή της ανακοίνωση η επιτροπή αναφέρει ότι 2,9 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του κορονοϊού είχαν χορηγηθεί μέχρι χθες στην Κίνα, όπου ο εμβολιασμός είναι εθελοντικός.
Η εκπρόσωπος της επιτροπής, Μι Φενγκ, δήλωσε ότι 1.220.584.000 άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του σκευάσματος, μετέδωσε η κρατική Κεντρική Τηλεόραση.
Με βάση την τελευταία απογραφή, ο πληθυσμός της Κίνας ξεπερνά το 1,4 δισεκατομμύριο πολίτες.
Η ηπειρωτική Κίνα κατέγραψε χθες 165 νέα κρούσματα σε 31 επαρχίες. Από αυτά, τα 104 ήταν από μετάδοση στην κοινότητα.
Δεν καταγράφηκαν νέοι θάνατοι που να συνδέονται με την covid-19.
Μέχρι τις 14 Ιανουαρίου η ηπειρωτική Κίνα είχε καταγράψει 104.745 κρούσματα κορονοϊού και 4.636 θανάτους από την αρχή της πανδημίας.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.