Τζέφρι Έπσταιν: Με οκτώ κορίτσια είχε επισκεφθεί τον Μπιλ Κλίντον στο Οβάλ Γραφείο ο Αμερικανός παιδεραστής

Τζέφρι Έπσταιν: Με οκτώ κορίτσια είχε επισκεφθεί τον Μπιλ Κλίντον στο Οβάλ Γραφείο ο Αμερικανός παιδεραστής

Τι προκύπτει από τα ημερολόγια των επισκεπτών του Λευκού Οίκου - Είχε βγάλει φωτογραφίες μέσα στο Οβάλ Γραφείο και τις είχε κορνιζάρει στην έπαυλή του στο Παλμ Μπιτς

epstain
Οκτώ αιθέριες υπάρξεις είχαν διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου στο πλευρό του Αμερικανού παιδεραστή, Tζέφρι Έπσταιν, επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail» επικαλούμενη πληροφορίες εκ των έσω.

Ο Αμερικανός παιδεραστής, ο οποίος με την αμέριστη βοήθεια της πρώην συντρόφου του, Γκισλέιν Μάξγουελ, κακοποιούσε σεξουαλικά γυναίκες ανάμεσά τους και ανήλικες, είχε πάει πολλές φορές με εκλεκτή παρέα στο φίλο του, πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Στιγμιοτυπο_2022-01-14__10_49_00_πμ


Ο πάμπλουτος χρηματιστής είχε βγάλει φωτογραφίες μέσα στο Οβάλ Γραφείο ποζάροντας χαμογελαστός δίπλα στον Μπιλ Κλίντον, τις οποίες μάλιστα είχε κορνιζάρει στην έπαυλή του στο Παλμ Μπιτς.

Στιγμιοτυπο_2022-01-14__10_48_14_πμ
Κλείσιμο



Στιγμιοτυπο_2022-01-14__10_48_29_πμ

Από τα ημερολόγια των επισκεπτών του Λευκού Οίκου, στα οποία είχε πρόσβαση η βρετανική εφημερίδα, προκύπτει ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν δεν ήταν πάντα μόνος όταν επισκεπτόταν τον Κλίντον στο Λευκό Οίκο, μεταξύ ετών 1993 και 1995

Τα αρχεία δείχνουν ότι κατά καιρούς τον είχαν συνοδεύσει διάφορες γυναίκες. Εκτός από την πρώην ερωμένη και συνεργάτιδά του, Γκισλέιν Μάξγουελ, που του «ψάρευε» τις γυναίκες για το χαρέμι του, στο πλευρό του είχαν βρεθεί οι φίλες του Σελίνα Μίντελφαρτ, η Έβα Άντερσον, η Φράνσις Τζάρντιν Τζένιφερ Γκάρισον.

Υπήρξαν όμως και κάποιες με τις οποίες δεν έχει αποσαφηνιστεί η σχέση του: Πρόκειται για τις κυρίες Σέλι Γκάφνι, Τζένιφερ Γκάρισον, Τζένιφερ Ντράβερ και Λιούμποφ Ορλόβα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Daily Mail», τα αρχεία καταγραφής πτήσεων από τα ιδιωτικά αεροπλάνα του Έπσταϊν, καταγράφουν τους επισκέπτες στο Λευκό Οίκο.

Η φύση των επισκέψεων του Έπσταϊν με τις κυρίες, δεν αποκαλύπτεται στα αρχεία καταγραφής επισκεπτών του Λευκού Οίκου, αλλά μία από αυτές συνέπεσε με ένα υπέροχο δείπνο στο «Μπλε Δωμάτιο».

Ο Τζέφρι Έπσταϊν επισκέφθηκε πάνω από δώδεκα φορές τον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Κλίντον.

Τα ημερολόγια των επισκεπτών επιβεβαιώνουν ότι, σε τρεις περιπτώσεις, ο Έπσταιν είχε επισκεφθεί δύο φορές την ίδια ημέρα τον Κλίντον.

Η εφημερίδα «Daily Mail» υποστηρίζει επίσης ότι, ο Αμερικανός παιδόφιλος, ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί του το 2019, είχε επισκεφθεί τον Κλίντον στις 29 Σεπτεμβρίου του 1993 και παρακολούθησε μια εκδήλωση όπου, αυτός και η Μάξγουελ πόζαραν δίπλα στον Κλίντον μετά την επιταγή που του δώρισε ο χρηματιστής, ύψους 10.000 δολαρίων για την ανακαίνιση του κτιρίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Αναβλήθηκε η δίκη του 18χρονου που κατηγορείται ότι βίασε τον 13χρονο αδελφό του στη Ρόδο

Δείτε τα νέα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω Covid

Πόσο αξιόπιστα είναι τα self και τα rapid test για τον κορωνοϊό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης