Αστυνομικοί από το Bielany της Βαρσοβίας συνέλαβαν έναν 45χρονο που έπρεπε να εκτίσει ποινή 25 ετών για δολοφονία πριν από 20 χρόνια, ενημέρωσε μια εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Αστυνομίας της Περιφέρειας της Βαρσοβίας, Αρχιεπιθεωρητής της Αστυνομίας Ελβίρα Κοζλόφσκα.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες μπροστά σε ένα από τα καταστήματα στην οδό Broniewskiego στη Βαρσοβία. Κατά τον έλεγχο αξιωματούχοι της περιοχής από το Bielany ζήτησαν την αστυνομική ταυτότητα από τον 45χρονο άντρα.
«Ο άνδρας ήταν καταζητούμενος από το περιφερειακό δικαστήριο για φόνο πριν από 20 χρόνια», τόνισε ο Αρχιεπιθεωρητής Ελβίρα Κοζλόφσκα. «Τον πήγαν στη φυλακή, όπου θα περάσει 25 χρόνια», είπε η αστυνομικός και πρόσθεσε: «Η σύλληψη του καταζητούμενου είναι μια επιβεβαίωση ότι η απόκρυψη από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου δεν απαλλάσσει ποτέ από την ευθύνη για παράβαση του νόμου».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).