Θύμα φρικτής δολοφονίας πετυχημένη μάνατζερ που είχε δουλέψει με τους Κάνιε Γουεστ, Καρντάσιαν και Νίκι Μινάζ

Θύμα φρικτής δολοφονίας πετυχημένη μάνατζερ που είχε δουλέψει με τους Κάνιε Γουεστ, Καρντάσιαν και Νίκι Μινάζ

Συνελήφθη ο άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση η 55χρονη μητέρα πέντε παιδιών

kardashian_west
Η Άντζελα «Άντζι» Κουκάουσκι, μια πετυχημένη μάνατζερ διασήμων που ζούσε και εργαζόταν στο Λος Άντζελες, έπεσε θύμα δολοφονίας σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το Variety.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε πορτ-μπαγκάζ αμαξιού παρκαρισμένου στη Σίμι Βάλεϊ, βόρεια του Λος Άντζελες, είναι τελικά η 55χρονη Κακάουσκι, που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με πολλούς σταρ, μεταξύ των οποίων η Νίκι Μινάζ, ο Κάνιε Γουέστ και οι Καρντάρσιαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές η τοπική αστυνομία, έχει συλληφθεί ο 49χρονος άνδρας που διατηρούσε σχέση με τη μάνατζερ, η οποία ήταν μητέρα πέντε παιδιών.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, ο Τζέισον Μπάρκερ σκότωσε την Κουκάουσκι μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στο Σέρμαν Όουκς και στη συνέχεια έβαλε το πτώμα σε ένα αυτοκίνητο και το μετέφερε στη Σίμι Βάλεϊ. Σύμφωνα με το NBC Bay Area, η 55χρονη είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη στις 22 Δεκεμβρίου.

Η εξέταση της σορού από ιατροδικαστή έδειξε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προκλήθηκε από τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό, καθώς και στραγγαλισμό. Σύμφωνα με τους Times, στην θανάσιμη επίθεση χρησιμοποιήθηκε όπλο και μαχαίρι.

Κλείσιμο
Η Κουκάουσκι, που χρησιμοποιούσε και το όνομα «Άντζελα Κάστρο» ήταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στη βιομηχανία του θεάματος. Πολύ εργατική και αποτελεσματική, η 55χρονη συνεργαζόταν το τελευταίο διάστημα με το πρακτορείο Boulevard, που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών οικονομικής φύσης σε διάσημους σταρ, αθλητές και παντός τύπου σελέμπριτις, συμβουλεύοντάς τους για θέματα φορολογικά, πιθανές επενδύσεις και συνταξιοδοτικά προγράμματα.

Μεταξύ των πελατών της Κουκάουσκι ήταν και το Ίδρυμα που διαχειρίζεται την τεράστια περιουσία του εκλιπόντα Τουπάκ Σακούρ.



Ειδήσεις σήμερα:

Χιλιάδες Κινέζοι αφήνουν μηνύματα στον νεκρό γιατρό που πριν δύο χρόνια σήμανε «συναγερμό» για τον Covid

Τρία αεροπλάνα «επιστρατεύθηκαν» για να αντιμετωπίσουν την κρίση της... τηγανητής πατάτας στην Ιαπωνία

Νεαρός χτύπησε τη μητέρα της ανήλικης συντρόφου του στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης