Οι κυβερνήσεις της Τουρκίας και του Κατάρ έκλεισαν συμφωνία με το κίνημα των Ταλιμπάν, στο οποίο επιβάλλονται κυρώσεις του ΟΗΕ για τρομοκρατία, σχετικά με τη λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου της Καμπούλ και άλλων τεσσάρων αεροδρομίων του Αφγανιστάν, μετέδωσε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Τα μέρη διεξήγαγαν «παραγωγικές και αποτελεσματικές» διαπραγματεύσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων συμφωνήθηκε να συστήσουν τεχνικές ομάδες για να οριστούν οι λεπτομέρειες της λειτουργίας των αεροδρομίων τις επόμενες ημέρες, πρόσθεσε το Ανατολή, επικαλούμενο πηγές που δεν κατονόμασε.
«Η Ντόχα και η Άγκυρα συμφώνησαν να λειτουργούν από κοινού το διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ», διαβεβαίωσαν οι πηγές αυτές.
Κοινή επιτροπή της Τουρκίας και του Κατάρ θα μεταβεί στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν για να συνεχιστεί η διαδικασία.
Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν την εξουσία στο Αφγανιστάν τη 15η Αυγούστου, ενώ η υποστηριζόμενη από τη Δύση κυβέρνηση και ο στρατός της κατέρρεαν.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς