Σαρλίν του Μονακό: «Μαύρα» Χριστούγεννα σε κλινική της Ζυρίχης για την θλιμμένη πριγκίπισσα

Σαρλίν του Μονακό: «Μαύρα» Χριστούγεννα σε κλινική της Ζυρίχης για την θλιμμένη πριγκίπισσα

Τι αναφέρει για την πορεία της υγείας της η νέα ανακοίνωση του παλατιού - Οι τελευταίες αναρτήσεις της Σαρλίν στο Instagram - Επέστρεψε στο Μονακό στις 8 Νοεμβρίου φανερά αδυνατισμένη

charlene-0
«Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό θα αναρρώσει πλήρως σε μερικούς μήνες», αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι για την υγεία της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Στις 15 Νοεμβρίου η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης από τη Νότιο Αφρική εισήχθη σε κλινική της Ζυρίχης, επειδή υποφέρει από «συναισθηματική και σωματική εξάντληση», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε αποκαλύψει πως η Σαρλίν εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας μετά από οικογενειακό συμβούλιο με τους δύο αδελφούς και την νύφη της και με την σύμφωνη γνώμη της ίδιας.

Η τελευταία ανακοίνωση από το παλάτι του Μονακό αναφέρει πως ο Αλβέρτος και τα δίδυμα παιδιά του ζεύγους, ο 7χρονος διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, θα επισκεφθούν την Σαρλίν στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η ανακοίνωση ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας.

Η «εξαφάνιση» της Σαρλίν από το Μονακό και οι φήμες για βαθύ ρήγμα στον γάμο της με τον Αλβέρτο

Η Σαρλίν του Μονακό απουσίαζε επί οκτώ μήνες από το πριγκιπάτο αφού, όταν τον περασμένο Μάρτιο αναχώρησε για τη Νότιο Αφρική για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι παρέμεινε στην χώρα καταγωγής της με τις φήμες να κάνουν λόγο για βαθύ ρήγμα στον γάμο της με τον Αλβέρτο και επικείμενο διαζύγιο.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα γαλλικών, ισπανικών και γερμανικών περιοδικών, η αποκάλυψη πως ο σύζυγός της έχει και τρίτο εξώγαμο τέκνο - μια κόρη που γεννήθηκε το 2005, όταν η πριγκίπισσα διατηρούσε, ήδη, σχέση με τον γιο του Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι - ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την θλιμμένη πριγκίπισσα.

Κλείσιμο
Η Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό στις 8 Νοεμβρίου φανερά αδυνατισμένη ενώ το παλάτι κατά την παραμονή της στη Νότιο Αφρική ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα υπεβλήθη σε επέμβαση με αναισθησία λόγω σοβαρής λοίμωξης στα ιγμόρεια. Φίλοι της Σαρλίν αποκάλυψαν στην ιστοσελίδα Page Six πως η σύζυγος του Αλβέρτου κινδύνεψε να πεθάνει και μπορούσε να λάβει τροφή μόνο με καλαμάκι...

Στις 15 Νοεμβρίου η πριγκίπισσα εισήχθη σε κλινική της Ζυρίχης και δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στη εθνική γιορτή του Μονακό στις 19 Νοεμβρίου. Αλλά και στις 10 Δεκεμβρίου στα έβδομα γενέθλια των παιδιών της η Σαρλίν αρκέστηκε να τους ευχηθεί μέσω Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία από χώρο του παλατιού με τον Ζακ και την Γκαμπριέλα να σβήνουν τα κεράκια στην τούρτα.

Την Τετάρτη η Σαρλίν ευχήθηκε «Χαρούμενες Γιορτές σε όλους» ανεβάζοντας στο Instagram ένα σκίτσο με την ίδια, τον Αλβέρτο και τα παιδιά τους δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, μια κίνηση που κάποιοι ερμήνευσαν ως διάψευση για τις φήμες που θέλουν την πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης να έχει βρει παρηγοριά στο πλευρό Ρώσου ολιγάρχη που στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την Ναόμι Κάμπελ.

Πριν μερικές ώρες η Σαρλίν ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο για τις δράσεις του ιδρύματος που φέρει το όνομά της και ασχολείται με τα παιδιά και τον αθλητισμό αλλά και με την διάσωση των ρινόκερων από τους λαθροθήρες. Η Σαρλίν ευχαρίστησε όλους όσοι έχουν κάνει δωρεές στο ίδρυμα και ευχήθηκε τα Χριστούγεννα να φέρουν αγάπη και ευτυχία.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυξήθηκαν στα 7.665 τα νέα κρούσματα, 94 θάνατοι, 624 οι διασωληνωμένοι

Μάσκα παντού από σήμερα - Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, ΜΜΜ και εκδηλώσεις

Πέντε παιδιά στο νοσοκομείο για εξετάσεις από το ορφανοτροφείο - κολαστήριο - Σε εξέλιξη η εισαγγελική έρευνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης