Ιταλία: Aρνήτρια νοσοκόμα στη Σικελία έκανε εμβόλια με άδειες σύριγγες
Για κάθε εμβόλιο έπαιρνε από 100 έως και 400 ευρώ - Οι εισαγγελείς προσπαθούν να εξακριβώσουν τώρα πόσα πλαστά πράσινα πάσα εκδόθηκαν, χάρη σε αυτούς τους ανύπαρκτους εμβολιασμούς
Η ιταλική αστυνομία, με τη χρήση κρυφής κάμερας, ανακάλυψε νοσοκόμα αρνήτρια η οποία εργαζόταν στο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο του Παλέρμο, στη Σικελία.
Η νοσηλεύτρια άδειαζε το υγρό από την σύριγγα μέσα σε μπαμπάκι. Στην συνέχεια, προσποιείτο ότι έκανε κανονικά το εμβόλιο και με τον τρόπο αυτό επέτρεπε στους αρνητές (οι οποίοι της έδιναν από 100 μέχρι 400 ευρώ έκαστος) να εξασφαλίζουν πράσινο πάσο εμβολιασμένου.
Η νοσοκόμα συνελήφθη, μαζί με τον Τζουζέπε Ατσέτα, μέλος του αντιεμβολιαστικού κινήματος της Σικελίας και με έναν έμπορο απορρυπαντικών.
Οι εισαγγελείς προσπαθούν να εξακριβώσουν τώρα πόσα πλαστά πράσινα πάσα εκδόθηκαν, χάρη σε αυτούς τους ανύπαρκτους εμβολιασμούς. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στους «πελάτες» της νοσοκόμας συγκαταλέγονταν ένας αστυνομικός και μια άλλη νοσηλεύτρια, η οποία εργαζόταν επίσης σε εμβολιαστικό κέντρο της Σικελίας.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς