Δομινικανή Δημοκρατία: Εννέα νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους, αναμεσά τους και ο μουσικός παραγωγός Flow La Movie

Δομινικανή Δημοκρατία: Εννέα νεκροί σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους, αναμεσά τους και ο μουσικός παραγωγός Flow La Movie

Η Εθνική Αστυνομία της Δομινικανής Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι νεκροί είναι τα  2 μέλη του πληρώματος και οι 7 επιβάτες, εκ των οποίων οι έξι ήταν Αμερικανοί πολίτες και ένας ήταν Δομινικανός

dominican
Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη χθες Τετάρτη στο αεροδρόμιο Λας Αμέρικας, έξω από το Σάντο Ντομίνγκο, την πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι εννέα άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε η εταιρεία που διαχειριζόταν το αεροπλάνο, η Helidosa Aviation Group.



Η Εθνική Αστυνομία της Δομινικανής Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ότι νεκροί είναι τα 2 μέλη του πληρώματος και οι 7 επιβάτες, εκ των οποίων οι έξι ήταν Αμερικανοί πολίτες και ένας ήταν Δομινικανός.



Κλείσιμο
Ανάμεσα στα θύματα ήταν ο 38χρόνος Πορτορικανός μουσικός παραγωγός Jose A. Hernandez, πιο γνωστός ως "Flow La Movie", καθώς και η 31χρονη σύζυγός του και το μόλις 4 ετών παιδί τους.

Ο Hernandez ήταν κυρίως γνωστός για το τραγούδι του «Te Bote».

Nio García, Casper, Darell - Te Boté (Video Oficial)


Η πτήση ήταν καθ' οδόν προς τη Φλόριντα από το διεθνές αεροδρόμιο La Isabela στη Δομινικανή Δημοκρατία όταν έκανε την αναγκαστική προσγείωση και συνετρίβη μόλις 15 λεπτά μετά την απογείωση.

Σύμφωνα με το δηλωτικό της πτήσης, που περιήλθε στην κατοχή δημοσιογράφων, ανάμεσα στα θύματα είναι δύο παιδιά 4 και 13 ετών. Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει με προορισμό το Ορλάντο, κατά το έγγραφο, αν και η Helidosa ανέφερε πως πέταγε προς Μαϊάμι.

Όπως γνωστοποίησε το αεροδρόμιο, το αεροσκάφος «απογειώθηκε στις 17:09 (σ.σ. τοπική ώρα· στις 23:09 ώρα Ελλάδας) από το διεθνές αεροδρόμιο Λα Ισαβέλα (βορειοδυτικά της πρωτεύουσας) και υπέστη βλάβη περί τις 17:25, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και προσπάθησε να κάνει κατεπείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Λας Αμέρικας (νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας)», όμως συνετρίβη και «οι εννέα επιβαίνοντες σκοτώθηκαν κατά την πρόσκρουση».

Το αεροπλάνο έπεσε προτού μπορέσει να φθάσει στον διάδρομο. Μολαταύτα το αεροδρόμιο έκλεισε για περίπου δύο ώρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε πενθήμερη καραντίνα από αύριο όλοι οι ανεμβολίαστοι που θα φτάνουν στην Ιταλία από χώρες της ΕΕ

Στα 4.801 τα νέα κρούσματα και 77 οι θάνατοι - Δείτε το infographic με τα τελευταία στοιχεία για τον κορωνοϊό

«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον αρνητή δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη, ζητεί να δικαστεί για ψευδείς ειδήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης