Χιλιάδες Βρετανοί δήλωσαν συμμετοχή στο ρέιβ πάρτι έξω από την... Ντάουνινγκ Στριτ

Χιλιάδες Βρετανοί δήλωσαν συμμετοχή στο ρέιβ πάρτι έξω από την... Ντάουνινγκ Στριτ

Τα... κάλαντα θέλουν να πουν ένα εκατομμύριο Βρετανοί στον Μπόρις Τζόνσον –Η διαδικτυακή διαμαρτυρία μπορεί να είναι εικονική, αλλά έρχεται ως απάντηση στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που είχε οργανώσει ο Τζόνσον το 2020 εν μέσω lockdown

bojo_xmas
Περίπου ένα εκατομμύριο Βρετανοί έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω των social media στο εορταστικό ρέιβ πάρτι που οργανώνει Βρετανός DJ, διακωμωδώντας τον πρωθυπουργό της χώρας, με αφορμή την περσινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω lockdown.


Την ώρα που ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον απολαμβάνει την οικογενειακή θαλπωρή με το νέο μέλος της οικογένειάς του- χθες η σύζυγός του Κάρι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι- χιλιάδες Βρετανοί ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του DJ Tζον Μανσίνι δηλώνοντας συμμετοχή στο fake ρέιβ πάρτι που διοργανώνεται μέσω του Facebook.

Παρότι στην πραγματικότητα δεν θα διεξαχθεί, δηλώνοντας συμμετοχή στο πάρτι οι Βρετανοί πολίτες εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους με αφορμή το βίντεο που διέρρευσε αποκαλύπτοντας τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε πέρυσι ο Μπόρις Τζόνσον, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η οργή των Βρετανών ξεχειλίζει, όπως επισημαίνει ο βρετανικός Τύπος καθώς η κυβέρνηση του Λονδίνου είχε επιβάλει lockdown ζητώντας από τους πολίτες να περιορίσουν τις κοινωνικές τους επαφές την ώρα που ο πρωθυπουργός έδινε το κακό παράδειγμα διοργανώνοντας πάρτι για το προσωπικό στη Νταόυνινγκ Στρητ.

Τις τελευταίες ώρες, όλο και περισσότεροι Βρετανοί ανταποκρίνονται στο κάλεσμα ομάδας πολιτών που έχει αναλάβει το συντονισμό της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης μέσω του Facebook, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «The Standard».

fake_rave_party_no10
Κλείσιμο


Viral το βίντεο και η ηλεκτρονική πρόσκληση

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης, D.J Τζον Μανσίνι υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «και οι φίλοι του θα... πρωταγωνιστήσουν στο εορταστικό ρέιβ πάρτι».

Στη σχετική ανάρτηση επισημαίνεται ακόμη ότι στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση δεν θα τηρηθούν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Η ηλεκτρονική πρόσκληση με το σχετικό βίντεο έχει γίνει viral καθώς περισσότερα από 442.000 άτομα έκαναν κλικ στην επιλογή συμμετοχής, ενώ περίπου 602.000 έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η αστυνομία του Λονδίνου έχει ενημερωθεί για το ρέιβ πάρτι, παραμονές Χριστουγέννων.


Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας


ΕΜΥ: Το δελτίο επιδείνωσης καιρού αναβαθμίστηκε σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων


Yποχρεωτικός έγινε ο εμβολιασμός των υγειονομικών και στην Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης