Σύμφωνα με το Reuters, 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 98 τραυματίστηκαν από την έκρηξη, απόρροια της οποίας ήταν να καλυφθούν με στάχτη τα παρακείμενα χωριά. Σχεδόν χίλιοι κάτοικοι κατάφεραν να απομακρυνθούν, ενώ από τους τραυματίες, οι 35 νοσηλεύτηκαν.
Η έκρηξη προκάλεσε επίσης ζημιές στη γέφυρα που συνδέει συνοικίες στην περιοχή και κατέστρεψε πολλά κτίρια.
Lahar di Puncak Gunung Semeru, pantauan udara, 5 Desember 2021
Η τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου Σεμέρου σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2021. Τότε δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα. Το ύψος του είναι 3.600 μ., ενώ υπάρχουν περισσότερα από εκατό ενεργά ηφαίστεια στην Ινδονησία.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;