Γαλλία: O Mακρόν έκανε την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά της Covid-19

Γαλλία: O Mακρόν έκανε την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά της Covid-19

Μέσω Twitter ανακοίνωσε ότι έκανε και το αντιγριπικό εμβόλιο

macron
Την τρίτη, αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά της νόσου Covid έκανε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, όπως έγραψε στο Τwitter.

O ένοικος των Ηλυσίων έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού στις 31 Μαΐου και σχεδόν έξι μήνες μετά, έκανε την αναμνηστική δόση. «Υπενθύμιση εμβολίου» και «εμβόλιο γρίπης» είναι και τα δύο με πράσινο χρώμα σε αυτό το tweet.

Όπως έγραψε στα social media, ο 43χρονος Μακρόν έκανε την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού το Σαββατοκύριακο.
Το Σάββατο άνοιξε η πλατφόρμα για την αναμνηστική δόση για όλους τους ενήλικες με τον Γάλλο πρόεδρο να σπεύδει από τους πρώτους να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, όπως επισημαίνουν τα γαλλικά δίκτυα «BFMTV» και «Le Figaro».

Ενώ το πέμπτο κύμα της πανδημίας πλήττει τη Γαλλία, ο Μακρόν προέτρεψε σήμερα τους Γάλλους να εμβολιαστούν κατά του κορωνοιού και να κάνουν την αναμνηστική δόση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης