Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Ποιος είναι ο Ρώσος «Μίδας» που την... παρηγορεί

Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Ποιος είναι ο Ρώσος «Μίδας» που την... παρηγορεί

Πρόκειται για τον εκατομμυριούχο Βλαντίμιρ Ντορόνιν, πρώην σύντροφο της Ναόμι Κάμπελ - Βρίσκεται στο πλευρό της «θλιμμένης πριγκίπισσας», που νοσηλεύεται σε ειδική κλινική - Ανακηρύχθηκε  από το περιοδικό Forbes  «βασιλιάς του ρωσικού real estate» το 2014

charlene-doronin-arthro
Από την αγκαλιά του έχουν περάσει ουκ ολίγα μοντέλα. Κι από τα χέρια του, πολλά δισεκατομμύρια... O Ρώσος Μίδας, Βλαντίμιρ Ντορόνιν, είναι ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της θλιμμένης πριγκίπισσας του Μονακό.

Είναι αυτός που της συμπαραστέκεται σε μία δύσκολη φάση της ζωής της. Η Σαρλίν, σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, νοσηλεύεται σε ειδική κλινική με τον Ντορόνιν να της δίνει κουράγιο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα The Sun.

Γνωστός ανά τον κόσμο για τις επιχειρηματικές του επιτυχίες και την προσωπική του ζωή, o Βλαντιμίρ Ντορόνιν είναι, εκτός από συλλέκτης έργων τέχνης και λάτρης του real estate. Έχει ιδρύσει την εταιρεία ακινήτων Capital Group, με έδρα τη Μόσχα και είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων «OKO Group». Ο Ντορόνιν έχει αγοράσει ορόφους σε ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης και το Μαιάμι.

Τον περισσότερο χρόνο του, τον περνάει στο Capital City, ένα συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται στην καρδιά της ρωσικής πρωτεύουσας.
Ήταν παντρεμένος με την Εκατερίνα Ντορονίνα από το 1988 έως το 2009. Από τον πρώτο του γάμο και την σχέση του με μία Ρωσίδα μοντέλα, απέκτησε τρία παιδιά.

Το 2014, ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Forbes ως ο «βασιλιάς της ρωσικής ακίνητης περιουσίας», κι ένα χρόνο αργότερα, η εφημερίδα «New York Post» τον ενέταξε στη λίστα με τους «20 μεγαλύτερους παίκτες στην αγορά ακινήτων στη Νέα Υόρκη». Ο 59χρονος μεγιστάνας είναι επίσης ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων «Aman Resorts».

Κλείσιμο
Βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν έγινε γνωστή η σχέση του με τη μαύρη γαζέλα της πασαρέλας, Ναόμι Κάμπελ. Σε φάσεις τσακωμού με τη Ναόμι, ο Ντορόνιν συνήθως πήγαινε με τον φίλο του Λεονάρντο ντι Κάπριο σε διάφορες καλλιτεχνικά και κοινωνικά event και διασκέδαζε με μοντέλα όλων των κατηγοριών.

Την περίοδο όμως που το ζευγάρι συζητούσε για γάμο, ο Ντορόνιν ξεκίνησε να κτίζει ένα διαστημικό... σπίτι για γαμήλιο δώρο στη Ναόμι. Η σχέση του κράτησε από το 2008 έως το 2013. Μετά το χωρισμό τους, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Κινέζας Λούο Ζιλίν, πρώην Μις Κίνα». Το διαστημικό του... σπίτι είναι κρυμμένο σ΄ένα δάσος της Ρωσίας, το οποίο έγινε γνωστό το 2018, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με το 19χρονo μοντέλο, Kριστίνα Ρομάνοβα.

Η οικία του «Capital Hill Residence», όπως ονομάζεται, είναι ένα νεο-φουτουριστικό κτίριο, που βρίσκεται περίπου δυτικά της Μόσχας. Εκτός από τη Κινέζα μοντέλα, στο σπίτι του, που βρίσκεται στη λοφώδη περιοχή Μπαρβίνκα, λίγο έξω από τη Μόσχα, μπαινοβγαίνουν διάφορες αιθέριες υπάρξεις που έχουν κάτι κοινό. Είναι όλες αρκετά χρόνια μικρότερές του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα από σήμερα και 15 ημέρες αγωνίας πριν το «Σχέδιο Β»

Στον κυκλώνα της πανδημίας η Ευρώπη: Lockdown και επεισόδια σε πολλές πόλεις

Ακινησία Ι.Χ. φέτος και τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης