Άλεκ Μπάλντουιν: «Κατηγορείται εξαιτίας των πολιτικών του απόψεων» δηλώνει ο αδερφός του μετά την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust»

Άλεκ Μπάλντουιν: «Κατηγορείται εξαιτίας των πολιτικών του απόψεων» δηλώνει ο αδερφός του μετά την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust»

Άφησε να εννοηθεί ότι οι Συντηρητικοί του επιρρίπτουν ευθύνες, επείδη ο ίδιος είναι Δημοκρατικός - «Όσοι δεν τον συμπαθούν θα εκμεταλλευτούν το συμβάν για να τον διώξουν» συμπλήρωσε

αλεκ
Νέα, πολιτική διάσταση έρχεται να δώσει στην υπόθεση που συγκλόνισε τον κόσμο του Χόλιγουντ ο αδερφός του Άλεκ Μπάλντουιν, που πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Μπάλντουιν σε δημόσια τοποθέτησή του στην ραδιοφωνική εκπομπή «The Domenick Nati Show» είπε ότι ο λόγος για τον οποίο ο αδερφός του αντιμετωπίζει κατηγορίες δεν είναι άλλος από τις πολιτικές του απόψεις. «Στην πραγματικότητα ο αδερφός μου δεν φέρει καμία ευθύνη για τον θάνατο της Χάτσινς», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια όμως άφησε να εννοηθεί ότι ο Άλεκ κατηγορείται για τον θάνατό της κυρίως από μία μερίδα Συντηρητικών, επειδή εκείνος είναι Δημοκρατικός. «Ας το δούμε από την πλευρά των πολιτικών απόψεων του Άλεκ και σε σχέση με όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που έχει κάνει στη ζωή του και ας σκεφτούμε τώρα αν μπορούμε να πάμε παρακάτω χωρίς να δραματοποιούμε καταστάσεις» πρόσθεσε. «Επειδή έχει κρίση και σταθερές απόψεις σε ορισμένα πράγματα, όσοι δεν τον συμπαθούν θα εκμεταλλευτούν το συμβάν για να τον διώξουν».

Σε ξεκάθαρη ερώτηση που δέχθηκε από τον ραδιοφωνικό παραγωγό για το εάν ευθύνονται οι πολιτικές απόψεις του αδερφού του για την επίθεση που δέχθηκε, εκείνος απάντησε μονολεκτικά χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω: «Ναι, σίγουρα».

Μέλος του συνεργείου έχει ήδη υποβάλει μήνυση κάτα του ηθοποιού και πρωταγωνιστή του «Rust», Άλεκ Μπάλντουιν και της 24χρονης οπλουργού, Γκουτιέρες Ριντ για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Κλείσιμο
Αν και δεν έχουν ασκηθεί διώξεις ακόμη σχετικά με το περιστατικό, δεν αποκλείεται η  δυνατότητα μελλοντικών καταγγελιών.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα κέρδη από το ραντεβού Μητσοτάκη-Τζόνσον και τα δημοσιεύματα στη Βρετανία για τα Γλυπτά

Η Sophia Urista δεν είναι η πρώτη: Οι πιο απίθανα σιχαμερές στιγμές από τη (βρώμικη) ιστορία του ροκ

Σταμάτης Σπανουδάκης: Ποια είναι η γυναίκα που τον θέλει για πατέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης