«Η βασίλισσα είναι καλά, όταν όμως φτάνεις στα 95 τα πράγματα δεν είναι εύκολα» διεμήνυσε ο Κάρολος για την Ελισάβετ

«Η βασίλισσα είναι καλά, όταν όμως φτάνεις στα 95 τα πράγματα δεν είναι εύκολα» διεμήνυσε ο Κάρολος για την Ελισάβετ

«Τα πράγματα είναι ήδη άσχημα στα 73» επεσήμανε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δίνοντας απαντήσεις για την υγεία της μητέρας του, με αναφορά στην ηλικία του

KAROLOS-IOS-KORONAIOS-CORONAVIRUS-ARTHROU
Μήνυμα για την υγεία της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, έστειλε ο πρίγκιπας Κάρολος εν μέσω πλούσιας φημολογίας. Όπως είπε, η Ελισάβετ Β' «είναι καλά, όμως στην ηλικία των 95 ετών τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για αυτήν όσο στο παρελθόν».

«Είναι καλά, σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους στην Ιορδανία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

«Όταν φτάσεις στα 95, ξέρετε, δεν είναι τόσο εύκολα όσο ήταν παλιά. Είναι ήδη άσχημα στα 73», δηλαδή την ηλικία που έχει ο ίδιος, πρόσθεσε.

Πυκνή είναι η φημολογία για την υγεία της Ελισάβετ Β' που απέχει το τελευταίο διάστημα από τις δημόσιες εμφανίσεις, με τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης στον κόσμο να αναρωτιούνται εάν και πότε θα υπάρξει ανάθεση καθηκόντων σε άλλο μέλος-διάδοχο της βασιλικής οικογένειας.  Η τελευταία, προ ενός 24ωρου, ανακοίνωση από τη βασίλισσα καθρεπτίζει την κατάστασή της το τελευταίο διάστημα: «Κανένας από μας δεν μπορεί να τα βάλει με τον χρόνο». 

Η 95χρονη μονάρχης έχει ακυρώσει τις εμφανίσεις της, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης για τη Διάσκεψη του Κλίματος στη Γλασκώβη, στην οποία παρεβρέθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Πρόσφατα, η βασίλισσα είχε ανακοινώσει ότι δεν θα έδινε το «παρών» στην «Κυριακή της Μνήμης», στις 14 Νοεμβρίου, λόγω τραυματισμού στην πλάτη της.

Η Ελισάβετ που βρίσκεται επί 69 χρόνια στο θρόνο, έστειλε νέο μήνυμα κατά την 11η Γενική Σύνοδο για την Εκκλησία της Αγγλίας, εκφράζοντας προβληματισμούς για την υγεία.

Η βασίλισσα διεμήνυσε συγκεκριμένα: «Είναι δύσκολο να αντιληφθώ ότι έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε ο πρίγκιπας Φίλιππος κι εγώ παρεβρεθήκαμε στην πρώτη Γενική Σύνοδο. Κανένας από μας δεν μπορεί να βάλει φρένο στο χρόνο».

Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν μου δόθηκε το δικαίωμα για εξηγήσεις» λέει ο προϊστάμενος της 44χρονης καθηγήτριας που κατήγγειλε βιασμό

Ο Λαπόρτα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής των Μέσι και Ινιέστα στην Μπαρστελόνα

Για δήμαρχος Χαλανδρίου σκοπεύει να κατέβει ο Χάρης Ρώμας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης