«Ο Στάνλεϊ Τζόνσον με χτύπησε στα οπίσθια πριν από 18 χρόνια», αποκαλύπτει βουλευτής των Τόρις

«Ο Στάνλεϊ Τζόνσον με χτύπησε στα οπίσθια πριν από 18 χρόνια», αποκαλύπτει βουλευτής των Τόρις

Η Κάρολαιν Νόκς υποστηρίζει ότι ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού  την άγγιξε ανάρμοστα στο συνέδριο του κόμματος των Συντηρητικών το 2003

caroline_stanley_art
Ερωτικά ατίθασος φέρεται να είναι ο πατέρας του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Στάνλεϊ Τζόνσον, καθώς η βουλευτής των Τόρις,  Κάρολαιν Νόκς, δήλωσε δημοσίως ότι της έπιασε την οπίσθια πλευρά της στο συνέδριο του Κόμματος των Συντηρητικών το 2003.
 
 Ο 81χρονος Στάνλεϊ φέρεται να άγγιξε ακατάλληλα την βουλευτή των Συντηρητικών πριν από 18 χρόνια, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
 
 H 49χρονη Νοκς ισχυρίζεται ότι, το 2003 της έριξε ένα «χαστουκάκι» στον ποπό και στη συνέχεια της είπε ότι έχει «ωραίο κάθισμα».

 Το περιστατικό, όπως λέει η βουλευτής, συνέβη στο Μπλάκπουλ.
Κλείσιμο
  
Από την πλευρά του, ο μπαμπάς Τζόνσον δηλώνει ότι δεν θυμάται καν την Κάρολαιν Νοκς και δεν απάντησε στις κατηγορίες της.
   
Συμμετέχοντας σε συζήτηση σχετικά με τη βία κατά των γυναικών που οργάνωσε το βρετανικό δίκτυο «Sky News», η Κάρολαιν υποστήριξε χαρακτηριστικά:

 «Μπορώ να θυμηθώ έναν πραγματικά διακεκριμένο άνδρα - την εποχή που ήταν υποψήφιος των Συντηρητικών για το Teignbridge στο Ντέβον - να με χτυπάει στην οπίσθια πλευρά μου όσο πιο δυνατά μπορούσε και να μου λέει: «"Ω, έχεις ένα υπέροχο κάθισμα"».

Η Νοκς , πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών και Ισότητας προέβη στον ισχυρισμό αυτό κατά τη διάρκεια διακομματικής επιτροπής σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών στον απόηχο της δολοφονίας της Σάρα Έβεραρντ σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Ο Στάνλει Τζόνσον έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα βρετανικά ΜΜΕ όχι γιατί είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, όπως ακριβώς και ο γιος του, αλλά γιατί κάνει ότι του περνάει από το μυαλό χωρίς να σκεφθεί τις συνέπειες.

 Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του ακόμα και κανόνες που έθεσε ο γιος του,  πρωθυπουργός της χώρας:

 Το γεγονός ότι ο Στάνλεϊ παραβίασε την καραντίνα και ήρθε στη χώρα μας μέσω Βουλγαρίας για να απολαύσει πηλιορείτικες διακοπές στη βίλα του,  έφερε σε δύσκολη θέση τη Ντάουνινγκ Στριτ αφού έδωσε το κακό παράδειγμα.  

Ο πατέρας Τζόνσον παντρεύτηκε την ζωγράφο Σάρλοτ με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά- ο Μπόριν Τζόνσον είναι ένα από αυτά.
 
Όταν η σύζυγός του διαγνώστηκε σε ηλικία 40 ετών με τη νόσο του Πάρκινσον, ο Στάνλεϊ κατάλαβε ότι η ζωή του με τη Σαρλότ δεν θα ήταν εύκολη.

Τρία χρόνια αργότερα παντρεύεται για δεύτερη φορά και με τη νέα του σύζυγο αποκτά δύο παιδιά.

Έκτοτε παραμένουν και μαζί και χώρια καθώς ο Στάνλεϊ έχει αδυναμία στις μικρούλες.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλακόπουλος: Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών

Τραγωδία στον ΗΣΑΠ με ένα νεκρό και δύο τραυματίες - Έσπασαν τα φρένα σε βαγόνι εργασιών

Ολοκληρώθηκε η ψηφιακή σύνοδος κορυφής των προέδρων Τζο Μπάιντεν και Σι Τζινπίνγκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης