Τουρκικά ΜΜΕ: «Συνεχίζονται οι στρατιωτικές αποστολές των ΗΠΑ στην Ελλάδα»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Συνεχίζονται οι στρατιωτικές αποστολές των ΗΠΑ στην Ελλάδα»

Αναφορά της ΑΚΙΤ και στο πρόσφατο δημοσίευμα του ΘΕΜΑτος, για μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε «παρατηρητήριο» από τις ΗΠΑ

usa_turkey
Συνεχίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ να παρουσιάζουν έντονα την έλευση ισχυρών στρατιωτικών αμερικανικών δυνάμεων στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Με τίτλο «Συνεχίζονται οι στρατιωτικές αποστολές των ΗΠΑ στην Ελλάδα», δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΚΙΤ αναφέρεται στη μεγάλη αμερικανική στρατιωτική αποστολή στην Αλεξανδρούπολη, μετά και την πρόσφατη επικαιροποίηση της αμυντικής συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας.

Η εφημερίδα παρουσιάζει σχετικό πρόσφατο δημοσίευμα του ΘΕΜΑτος, το οποίο επισημαίνει πως «Η Αλεξανδρούπολη μετατρέπεται σε παρατηρητήριο της περιοχής κατι που «ενοχλεί» τον Ερντογάν».

Συγκεκριμένα ΑΚΙΤ σημειώνει: «Η ελληνική εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έκανε λόγο για τη «μεγαλύτερη αμερικανική απόβαση στα Βαλκάνια», τονίζοντας με νόημα πως «η Αλεξανδρούπολη μετατρέπεται σε παρατηρητήριο της περιοχής».

Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει πληροφορίες για την αμερικανική στρατιωτική δύναμη, τα οποία στη συνέχεια θα μεταφερθούν στη Ρουμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο ασκήσεων του ΝΑΤΟ.

Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης