Το περίεργο δώρο του Τζο Μπάιντεν στην σταρ της ποπ Ολίβια Ροντρίγκο

Το περίεργο δώρο του Τζο Μπάιντεν στην σταρ της ποπ Ολίβια Ροντρίγκο

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσφερε -μεταξύ άλλων- στη 18χρονη ένα... κόκκαλο παπουτσιών για να την ευχαριστήσει που τον βοήθησε να ενθαρρύνει τη νεολαία να εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19

olivia-rodrigo-joe-biden-jkl
Άλλο πάλι και τούτο!

Για να ευχαριστήσει την «πριγκίπισσα της ποπ», Ολίβια Ροντρίγκο, που δέχτηκε να τον βοηθήσει να ενθαρρύνει τη νεολαία να εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19, o Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, πρωτοτύπησε.

Ένα από τα δώρα που έκανε στην 18χρονη σταρ της ποπ που βρίσκεται στην κορυφή των αμερικανικών τσαρτ, ήταν σίγουρο το καταλληλότερο για όσους ανήκουν στην «τρίτη ηλικία» .

Η Ολίβια Ροντρίγκιο αποκάλυψε στην αμερικανική εκπομπή του Τζίμι Κίμελ΄, «Jimmy Kimmel Live!», τα δώρα που της έκανε ο πρόεδρος Μπάιντεν κατά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο, το περασμένο καλοκαίρι, όταν της ανέθεσε να ενθαρρύνει τους νέους να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Olivia Rodrigo on Writing Songs, Visiting the White House, Rolling Stone Cover & Her Album Sour


«Μου έκανε μερικά δώρα. Μου έδωσε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά Ray Bans (σαν αυτά που φοράει ο ίδιος). Μου έδωσε επίσης ένα κόκκαλο παπουτσιών, το οποίο ήταν περίεργο», είπε η Ροντρίγκιο. «Είχε το προεδρικό έμβλημα. Σοβαρολογώ. Είναι στο σπίτι μου», πρόσθεσε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Λοιπόν, αν πιστεύατε ποτέ ότι ο Τζο Μπάιντεν ήταν πολύ μεγάλος για να γίνει πρόεδρος, τώρα ξέρουμε ότι είναι», είπε από την πλευρά του αστειευόμενος ο Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής Κίμελ.

«Δεν το είδα όταν μου το έδωσε ο πρόεδρος Μπάιντεν», είπε. «Ήταν σε μια τσάντα και όταν το άνοιξα, είπα: «Αχ! Είναι πολύ πρώτο».

Κλείσιμο
Τον Ιούλιο, η Ροντρίγκο κατά την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο με τον «Τσιόδρα των ΗΠΑ», Δρ. Άντονι Φάουτσι, να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

«Όσο πιο γρήγορα κάνουμε εμβόλια κατά του  κορωνοϊού, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να κάνουμε παρέα με τους φίλους μας, να τραγουδήσουμε και να κάνουμε ότι μας διασκεδάζει», είπε η 18χρονη τραγουδίστρια.

Η Ροντρίγκο είπε επίσης ότι ήταν «μεγάλη της τιμή» που επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο, ειδικά για «ένα τόσο σημαντικό σκοπό». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι είχε εκνευρισμό όσο βρισκόταν εκεί.

«Μπήκα εκεί μέσα, όπου υπάρχουν όλα αυτά τα πιάτα στα οποία ο Τζορτζ Ουάσιγκτον έτρωγε το δείπνο του... Απλά, φοβόμουν ότι θα φταρνιστώ και θα σπάσω τόσο ανεκτίμητα αντικείμενα. Ήταν τρελό. Αλλά, βγήκα έξω, και δεν έσπασα τίποτα», τόνισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη συμβολισμών στην Αθήνα από τη Μέρκελ: «Απολογισμός» των σχέσεων Ελλάδας - Γερμανίας με το βλέμμα στο αύριο

Facebook - Meta: Ο Ζούκερμπεργκ ποζάρει με το νέο λογότυπο και την επωνυμία της εταιρείας του

Σακελλαροπούλου: Πολλές φορές αισθανθήκαμε δικαιολογημένα μόνοι -Μέρκελ: O διάλογος ήταν πάντα το κλειδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης