Μπόρις Τζόνσον: Κάνει διακοπές στην Ισπανία την ώρα που η Βρετανία «βράζει» από τις ελλείψεις προϊόντων

Μπόρις Τζόνσον: Κάνει διακοπές στην Ισπανία την ώρα που η Βρετανία «βράζει» από τις ελλείψεις προϊόντων

Ο πρωθυπουργός απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές από την περασμένη Παρασκευή σε πολυτελή βίλα στην Ισπανία  - Την ίδια στιγμή, πολλά ράφια σε σούπερ μάρκετ της Βρετανίας είναι άδεια

boris_zografia
Την ώρα που η Βρετανία αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων από τα καύσιμα μέχρι τις τσουχτερές τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης, ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ζωγραφίζει με τα πινέλα του τον μεσογειακό ήλιο...

Έτσι, δεν τον είχαμε ξαναδεί. Με σκεπτόμενο ύφος, προσηλωμένο στη ζωγραφική του στη βεράντα πολυτελούς οικίας στην Ισπανία, όπου κάνει τις διακοπές του από την προηγούμενη Παρασκευή.

Σαν άλλος Τσόρτσιλ -τον οποίο θαυμάζει απεριόριστα όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως- ο Βρετανός πρωθυπουργός, με λευκό τσαλακωμένο πουκάμισο έξω από το παντελόνι, το μαλλί να ανεμίζει, όπως πάντα, πήρε τα πινέλα του κι άρχισε να κάνει ζωγραφιές.

Ο Τζόνσον απολαμβάνει χαλαρές, οικογενειακές στιγμές με την έγκυο σύζυγό του και τον γιο τους, Γουίνφρεντ.

boris_mesa


Κλείσιμο
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», o Τζόνσον δέχεται επικριτικά σχόλια από την αντιπολίτευση, καθώς βρήκε την πιο ακατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνει διακοπές.

Η χώρα του βρίσκεται αντιμέτωπη με κύμα ανατιμήσεων σε βασικά προιόντα ενώ πολλά πρατήρια βενζίνης έχουν ανεβάσει τις τιμές τους καθώς υπάρχει πρόβλημα με την διανομή της λόγω της έλλειψης οδηγών φορτηγών που μεταφέρουν καύσιμα.

Ένα άλλο ερώτημα που προβληματίζει τους Βρετανούς είναι ποιος πληρώνει τον λογαριασμό για την διανομή του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Για μία εβδομάδα, το κόστος στην πολυτελή οικία ανέρχεται σε 25 χιλιάδες λίρες.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Τζόνσον βρίσκεται στην ηλιόλουστη Μαρμπέγια στην Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας.

Η εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος της Βρετανίας έχει καταλύσει σε πολυτελή έπαυλη σε ορεινό χωριό που βρίσκεται μεταξύ της Μαρμπέγια, της Εστεπόνα και της Ρόντα, επτά χιλιόμετρα από τις ακτές, η οποία ανήκει στον υπουργό και στενό φίλο της συζύγου του, Ζακ Γκόλντσμιθ.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν ο Γκόλντσμιθ έκανε δώρο τις διακοπές στον πρωθυπουργό της Βρετανίας. Άνδρες ασφαλείας και αστυνομικοί φρουρούν νύχτα- μέρα την έκταση.

Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του Τζόνσον εκτός Βρετανίας από πέρυσι που ξέσπασε η πανδημία.

Η έπαυλη, γνωστή ως Τόρε Τραμόνες, διαθέτει το δικό της ελικοδρόμιο ώστε να διασφαλίσει στους διάσημους φιλοξενουμένους ότι θα φθάσουν και θα αναχωρήσουν χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Πάντως, ενώ ο Τζόνσον επιμένει ότι εξακολουθεί να εργάζεται για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της Βρετανίας, οι φωτογράφοι τον απαθανατίζουν να χαλαρώνει με τα χέρια πίσω από το κεφάλι ή να ζωγραφίζει τον μεσογειακό ήλιο να δύει.

Οπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, η μητέρα του, Σαρλότ Τζόνσον, την οποία έχασε πρόσφατα, ήταν ζωγράφος.

Ειδήσεις σήμερα:

H μεγάλη μάχη της Φώφης Γεννηματά με τον καρκίνο - Σε σοκ το ΚΙΝΑΛ, «κύμα» αγάπης από τον κόσμο

Σεισμός στην Κρήτη: Περιμένουν ισχυρό μετασεισμό - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Από απόψε ξεκινά η επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης