Η Τουρκία έγινε η τελευταία χώρα της G20 που επικύρωσε τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα
Η Τουρκία είχε υπογράψει τη Συμφωνία του Παρισιού από τον Απρίλιο του 2016.
Το τουρκικό Κοινοβούλιο επικύρωσε σήμερα τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, καθιστώντας την Τουρκία το τελευταίο κράτος-μέλος της G20 που το πράττει, αφού το καθυστερούσε επί χρόνια λόγω των αδικιών, σύμφωνα με την ίδια, στις ευθύνες που έπρεπε να αναλάβει στο πλαίσιο της Συμφωνίας.
Η Τουρκία είχε υπογράψει τη Συμφωνία του Παρισιού από τον Απρίλιο του 2016.
Η Συμφωνία επικυρώθηκε ομόφωνα από 353 βουλευτές που ήταν παρόντες στο Κοινοβούλιο που ψήφισαν σήμερα.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ