Φρίκη στην Ιταλία: Πρώην πορνοστάρ σκότωσε τον δίχρονο γιο της και άφησε το πτώμα του σε... ταμείο σούπερ μάρκετ

Φρίκη στην Ιταλία: Πρώην πορνοστάρ σκότωσε τον δίχρονο γιο της και άφησε το πτώμα του σε... ταμείο σούπερ μάρκετ

Η γυναίκα συνελήφθη για την αποτρόπαια ενέργειά της, ενώ στην τσάντα της βρέθηκε μαχαίρι - Ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην συζύγό της

italy
Φρικιαστική υπόθεση, που μοιάζει πραγματικά ασύλληπτη, εκτυλίχθηκε σε μικρή πόλη της Ιταλίας όταν μητέρα και πρώην πρωταγωνίστρια σε αισθησιακές ταινίες, άφησε... ακρωτηριασμένη τη σορό του γιου της. Η γυναίκα συνελήφθη αφότου άφησε το άψυχο σώμα του μικρού αγοριού σε ταμείο σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας, σοκάροντας εργαζόμενους και πελάτες.

Το παιδί είχε εννέα τραύματα από μαχαίρι στο σώμα, το στήθος και τον λαιμό του, ενώ στην τσάντα της γυναίκας βρέθηκε μαχαίρι. 

paidi_mana_italia


Το τρυπημένο και ματωμένο μπλουζάκι του μικρού παιδιού και το φούτερ της γυναίκας βρέθηκαν σε ένα κοντινό κτίριο.

erzsebet katalin bradacs


Σύμφωνα με τις αρχές η 44χρονη μητέρα Καταλίν Έρζεμπετ Μπραντάκς , που παλαιότερα εργαζόταν ως πορνοστάρ, ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, από τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα. Το ζευγάρι βρισκόταν σε μακρά διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Ο πατέρας, ο οποίος ζει στην Ουγγαρία, ειδοποίησε τις Αρχές αφού έλαβε φωτογραφία του νεκρού γιου του μέσω WhatsApp. Οι αρχές αναφέρουν ότι η μητέρα του μικρού παιδιού έστειλε τη φωτογραφία, λίγο προτού σπεύσει στο σουπερμάρκετ.

Κλείσιμο
O Άλεξ ήταν μόλις δύο ετών. Κι όμως το τρυφερό της ηλικίας και η αγάπη του προς τη μητέρα του δεν ήταν αρκετά για να τον γλιτώσουν από την οργή της για τον πατέρα του παιδιού της.

Η Καταλίν σύμφωνα με μάρτυρες του χωριού, όπου διαμένει, περπάτησε κρατώντας το νεκρό μωρό της από έναν εγκαταλελειμμένο χώρο μέχρι το σουπερμάρκετ μεγάλης αλυσίδας.

Νωρίτερα είχε στείλει φωτογραφία του νεκρού μωρού στον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Ειδήσεις σήμερα:

Με το νόμισμα της ζήλειας πλήρωσε η Μελάνια τον Τραμπ για τις απιστίες του

Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε βρέφος που έμενε σε σκηνή σεισμόπληκτων στην Κρήτη

Στον εισαγγελέα ο 34χρονος τρομοκράτης του ISIS - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης