Αναπάντεχους εισβολείς βρήκε στο αυτοκίνητό του ο Ριζουάν Χαν, που επιστρέφοντας από ψώνια στο Σίδνεϊ, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να μπει μέσα.
Τα ψώνια είχαν διάρκεια μόλις δέκα λεπτών. Ωστόσο γυρίζοντας, ο άντρας είδε κόσμο να συγκεντρώνεται γύρω από το τζιπ του, με κινητά τηλέφωνα. Όταν πλησίασε, είδε ένα απίστευτο θέαμα: ένα σμήνος μελισσώνπου κατέλαβε το αυτοκίνητο.
«Ίσως τους άρεσε το τζιπ μου», είπε χαριτολογώντας. Το σμήνος εγκαταστάθηκε στο πλαίσιο της πόρτας στο κάθισμα του συνοδηγού. Ως εκ τούτου, η είσοδος στο αυτοκίνητο ήταν αδύνατη όπως και η απομάκρυνση των μελισσών.
Πάντως ο Χαν ήταν τυχερός, καθώς στο σημείο βρισκόταν ένας τοπικός μελισσοκόμος, που κατάφερε να απομακρύνει τις μέλισσες.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.