Γαλλία: Πήγε να παρελάσει για την Εθνική Γιορτή και έκανε πρόταση γάμου – Δείτε βίντεο

Γαλλία: Πήγε να παρελάσει για την Εθνική Γιορτή και έκανε πρόταση γάμου – Δείτε βίντεο

Ο στρατιώτης γονάτισε, πρόσφερε το μονόπετρο και έκανε πρόταση γάμου σε απόσταση αναπνοής από την Αψίδα του Θριάμβου – Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο την 14η Ιουλίου

protasi_gamou_ilisia
Ένας νεαρός Γάλλος στρατιώτης είχε την φαεινή ιδέα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, λίγο πριν ξεκινήσει η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση στα Ηλύσια Πεδία για την επέτειο της άλωσης της Βαστίλης.

Το βίντεο με τον στρατιώτη να γονατίζει στο Σανς Ελιζέ κάνει ήδη θραύση στα social media με τον γαλλικό Τύπο να επισημαίνει πως, για πρώτη φορά, την 14η Ιουλίου, συμβαίνει κάτι ανάλογο.

Όταν ο νεαρός στρατιώτης ακούει το «ναι» από την αγαπημένη, της φοράει το μονόπετρο, σηκώνεται όρθιος, βγάζει τη μαύρη μάσκα για την φιλήσει ως επιστέγασμα της επισημοποίησης της σχέσης τους.

Εφόσον η πρόταση γάμου έγινε δημοσίως και μάλιστα την ημέρα εθνικής γιορτής της Γαλλίας, οι παριστάμενοι- οι περισσότεροι ήταν στρατιώτες- άρχισαν να χειροκροτούν το ζευγάρι που απολάμβανε ένα τρυφερό φιλί.



«Ήταν μία πρόταση γάμου που θα μείνει αξέχαστη» σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Κλείσιμο
Η πρόταση γάμου έγινε σε απόσταση αναπνοής από την Αψίδα του Θριάμβου, λίγο πριν την καθιερωμένη παρέλαση της 14ης Ιουλίου.

«Τα Συγχαρητήριά μας», ευχήθηκε στο ζευγάρι ο γαλλικός στρατός στο λογαριασμό του στο Twitter. «Ανεπάντεχη πρόταση γάμου στο Σανς Ελιζέ την 14η Ιουλίου πριν την παρέλαση; Όλα είναι πιθανά με τους στρατιώτες μας την ημέρα της Εθνικής μας Γιορτής».




Ειδήσεις σήμερα:

Τσιάρτας: Ευχαριστώ την ΑΕΚ - Δεν αποδέχομαι την πρόταση για να μη διχάσω τον κόσμο

Άλιμος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι στον ανήλικο - Έχουν γίνει εννέα συλλήψεις

Καιρός στην Αθήνα: Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος - Χάρτης του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης